Ейй, незнам, да ли си голям чешит или просто си тука, за да се забавляваш.
До колкото си спомням, ти, принуди Матеев да сподели, че сте се запознали, т.е. ние да гадаем или да разбираме, че сте дружки и ти си недосегаем и можеш да предизвикваш писарите.
«Пусть всегда будет солнце»
Нека да бъда точен и да ти отговоря. Позна - голям чешит съм. Тук съм да се забавлявам наистина, а и да давам що годе някакви знания, макар и минимални, но все пак имат някаква стойност - дали е така? Предизвиквал съм Матеев за какво ли не, но никъде той не е споделял, че сме се запознали. С него не сме дружки. До колкото знам Матеев спомена, че ти си дружка с него, и че ви обвързва нещо общо от начина ви на живот преди това. Нещо такова - не ми се рови да търся поста. Иначе, ако бяхме дружки, дали щях да имам най - много банове във форума? И ако имаш нещо да питаш може да го направиш на лични за да не спамим повече темата.
Колеги някой пробвал ли е за Нозематозата захарен сироп 1 към 1 и 10% йодна тинктура за третиран. Интересуваме еднократно ли се третира или през определен период от време на пролет
И аз наблюдавах нещо подобно.Но,когато става въпрос за НАПАДЕНИЕ няма как да не се забележи-все пак има борба.Но когато семейството си е умряло,следва само изнасяне липсва борба и на фона на повсемесните облитания трудно би привлякло внимание.Единствено по зацапаната прелка можеш да разбереш....Та това което наблюдавах е,че подхранените семейства,с питка над главите се бяха съсредоточили с вкарване на прашец,а другите,без питки,откровено си изнасяха мед и не се внасяше никакъв прашец.......Една от мерките,които се препоръчват при нападение е подхранване на всички сем.-приемат подхранката,като външна храна.....
Да, нямаше борба, защото нямаше кой да се съпротивлява.....
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
......Една от мерките,които се препоръчват при нападение е подхранване на всички сем.-приемат подхранката,като външна храна.....[/QUOTE]
Тъй ли ?
Човек се чуди , как да го ограничи , а ти си си слагай медец и сироп .
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))