Отиваш до билковата аптека, вземаш 1кг билка и си правиш тинктурата. Ще ти стигне за години напред
Другият вариант е да отидеш до Жълто и да видиш какво предлага Николайчо.
Отиваш до билковата аптека, вземаш 1кг билка и си правиш тинктурата. Ще ти стигне за години напред
Другият вариант е да отидеш до Жълто и да видиш какво предлага Николайчо.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Аз за пчелите говоря. Ама то тука зайчари, алкохолици, мотористи... какво пречи и за мъжкото здраве да направим тема
Аз си правя тинктура от мащерка и я давам с витамините. Не ми пречи и бабини зъби да сложа. За пчелите говоря и на мен не ми трябва - колежките да не се притесняват![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
То па някой ще си признае,че е за него.В америката,феминистките са дали следното определение за мъжа : "животоподдържаща система на пениса"...
Този пост е редактиран от Pavel_Bs; 10.03.2015 в 10:15.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Бъзикам се разбира сеАко не се бъзикаш
Пък и при мен, покрай дигите на Огоста, Бабини зъби колкото искаш , всички велосипедисти ги попържат яко.
Колеги,някой ползвал ли е от спиртен извлек на Бабини зъби за стимулиране яйценосната дейност на майката.Има ли приложение и по-колко се слага.Ако има интересува ме по-колко капки се слага в отварата,или в сиропа за подхранване.
Този пост е редактиран от M.Milkov; 10.03.2015 в 17:40. Причина: Допълване на запитването.и уточняване на запитването
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Гледам кашончето ми е познатоПоръчал си трибулуса от Айхерб, нали?
Цената е $25.48 за 180 таблетки по 1000 мг. Начислиха ли ти ДДС и митническа такса или си го взе директно от пощата?
В БГ при официалния вносител на NOW - http://nowfoods.bg/p/Tribulus-180 цената е 90 лв.
Струва си да си пазаруваш от Айхърб![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Кво доживяхме. Бабини зъби от Америка да внасяме та и ДДС да плащаме
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))