Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 219 от 419 ПърваПърва ... 119169209217218219220221229269319 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,181 до 2,190 от общо 4186
    Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не съм съгласен с това твое мнение Александров.

Щото сигурно си питал брата, а? Той да не е Господ бе?

Аз съм ял двайсет и пет годишен мед, който ми го даде за дегустация комшията. Не че не струва, но не е самата хубост.

Плюс това,на мои дългогодишни клиенти им се е развалял меда, който съм им продал предишната година и за нещастие от същата партида ми вкисна и на мен цяла тенекия в мазето. Говорим за период една зима и въобще не споменавам цяла календарна година.

Не се бъзикайте с меда. При неправилно съхранение го пиши бегал. Както и това, че още преди ваденето вече е заразен със съответните микроби, коиито ще си свършат работата, най-когато не трябва.

Е, за радост, още не съм загубил този клиент,който ми купува по една тенекия на година!

Аз лично, просто така от опит, на меда му давам една година трайност. Сичко друго е бошлаф работа!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Щотосигурно си питал брата

Ти чувал ли си някой да е Бракувал мед?Що тирове върнаха миналата година,но колко бракуваха?
    Абе ти нали беше БАН една седмица?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Ти чувал ли си някой да е Бракувал мед?

Не само съм чувал, но и собствен мед, с тенекиите, съм варил на ракия още през 2003 година. А миналата година през октомври ми подариха две тенекии развален и прокиснал мед, за да си ги сваря на ракия.

Пък ти ако не си чувал, или пък най-вече пробвал-опитвал развален мед, си направо и непоправимо сбръчкан! Просто човек трябва да опита от всичко през живота си.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    ...Специално за меда има нещо дето му викат ХМФ. Е, то с времето се увеличава, и влошава! качеството му. ...
    Бат Тянко недей писа глупости. Знаеш ли колко хмф има в препечения хляб, кафето и конфитюра?

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	1.png
Прегледи:      71
Размер:	36.6 KB
ID:	10682

Име:	2.png
Прегледи:      72
Размер:	93.6 KB
ID:	10683

Име:	3.jpg
Размер:	116.4 KB
ID:	10684
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Не само съм чувал, но и собствен мед, с тенекиите, съм варил на ракия още през 2003 година. А миналата година през октомври ми подариха две тенекии развален и прокиснал мед, за да си ги сваря на ракия.

Има друга тема за рикията.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Знам, знам. Ама тук иде реч за меда, а за курабиите да му мисли друг.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако за 4 години антиоксидантите в меда се разграждат напълно, то състава на продукта вече не отговаря на етикета.
    Предстоящата стъпка е да се смени етикета, в съответствие на състава или в съответствие на нов период на годност.
    В състава на меда наистина ли участват антиоксиданти и кои са те...?

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Има друга тема за рикията.

Оф-оф-оф-оф... Недей, че съм на две чаши винце! Черно, като катран, много горчиво, с пелин и с хрян, и маже гърлото като първокласно оливие.

И дън съ пукниш от яд!

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от seto4e Виж публикацията
    Бат Тянко недей писа глупости. Знаеш ли колко хмф има в препечения хляб, кафето и конфитюра?

Име:	1.png
Размер:	36.6 KB
ID:	10682

Име:	2.png
Прегледи:      72
Размер:	93.6 KB
ID:	10683

Име:	3.jpg
Размер:	116.4 KB
ID:	10684
    Чистосърдечно, добронамерено и закачливо към любителите на статистиката...

Става въпрос за две родилни болници в един град. Едната е много по-голяма от другата. В една от болниците са се родили 60% на 40% повече момчета от момичетата. В коя от болниците се е случило това (и защо)?...

...Във въпроса ми е вплетена репликата ми към произволно хвърлената статистическа извадка.

Моето мнение - всяка една статистика, каквато и да е тя - официална или не, е манипулиране за нечия сметка и изгода. Няма значение дали се отнася за броя на мравките по Земното кълбо или ХМФ-то в пчелния мед.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
    Чистосърдечно, добронамерено и закачливо към любителите на статистиката...

Става въпрос за две родилни болници в един град. Едната е много по-голяма от другата. В една от болниците са се родили 60% на 40% повече момчета от момичетата. В коя от болниците се е случило това (и защо)?...

...Във въпроса ми е вплетена репликата ми към произволно хвърлената статистическа извадка.

Моето мнение - всяка една статистика, каквато и да е тя - официална или не, е манипулиране за нечия сметка и изгода. Няма значение дали се отнася за броя на мравките по Земното кълбо или ХМФ-то в пчелния мед.

Вярно, който плаща, поръчва музиката. Ти изнамери стъкмистика, за която не е плащано и само на нея ще повярвам.

Страница 219 от 419 ПърваПърва ... 119169209217218219220221229269319 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •