Някой знае ли колко време може семейство да не се облита?
Някой знае ли колко време може семейство да не се облита?
Един приятел ми каза трябва постояно да им давам работа на пчелите за да не мислят за глупости .
Той ми каза че хубав вариянт е да всека седмица да вада по 1-2 рамки от плодника и да им слага по1 -2 нови рамки да градът ,но така няма ли да извадя по малко мед ?
Вярно е,съгласен съм .Също съм го виждал,не един път .Зависи от зора на с–вото.При тази ниска положителна температура с
е облитат с–ва зазимени с некачествена храна,дебелото черво не издържа напъните,надуто е като балон.Предполагам, че снега си е сменил цвета.Здравите с–ва нормално се облитат при 10–13 градуса и нагоре.Това е лично виждане,неангажиращо никого.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
[QUOTE=ch.atanasov;77914]Истината е само една в моя случай: повече от 50 дни липса на възможност за облитане. Ха ха -моите дрискат само в чужди дворове.
[/QUOT
![]()
Колегата Атанасов пак е неподготвен .
Здравей даскале .Какво не ти е ясно пак?
Аз съм наясно с облитането на пчелките .
Ама явно ти си учуден .
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))