здр имам 25 пчелни кошери интересувамсе дали мога да получавам субсидия или да участвам по някаква европрограма
здр имам 25 пчелни кошери интересувамсе дали мога да получавам субсидия или да участвам по някаква европрограма
здр имам около 30 кошера пчели мога ли да взимам субсидия и имали как да се класирам за евро програма мерси предварително
Аз така го разбрах, има 25 пчелни кошери, в същото време има в наличност 30 кошера пчели. В същият момент се появява необходимост от 5 пчелни кошера. И най-бързия, лесен, и същевременно безплатен начин за набавянето на петте пчелни кошера е мярка 6,3.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Трябва да имаш 35 регистрирани семейства. Минимум , колкото повече по добре (до колкото разбрах), също и дохода. Да си се осигорявал най малко 1 г.или повече не разбрах.Като еди колко процента от производството.А най добре да си био.Поздрави от мен !
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))