Пощальона разнася пощата, а какво разнася куриера?
Пощальона разнася пощата, а какво разнася куриера?
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Баба се хвали на внучката си:
- Снощи, пак цяла нощ сънувах, че летя.
- Ама бабоооо...., колко пъти да ти казвам, че твоите хапчета са в другото чекмедже.
Едно момченце пита майка си ! Мамо,защо ляля Пена е кръстила синът си Гълъбин ?
Ами защото,леля ти Пена,много обича гълъби !
Аха,а ти затова ли си ме кръстила Курти !![]()
Някога, преди мноооого, много години Господ изчезнал за седем дни.
Когато се върнал, Архангел Гавраил го попитал:
- Къде бяхте?
- Да знаеш само какво направих ей там! - гордо казал Господ и посочил надолу към облаците.
- Какво е това?
- Планета. Нарекох я Земя. Дарих я с живот и направих така, че там да има съвършен баланс.
- Съвършен баланс? Какво означава това? - учудил се Архангела.
- Виж сега, това е Европа - континент, който на север е развит и богат, а на юг е с хубав климат. Това пък е Азия. Там съм заселил жълтите хора, а в Африка черните. А това там са двете Америки - едната богата, другата бедна. Е, сега забелязваш ли баланса?
- Да! - и ентусиазиран, Архангелът посочил едно местенце в югоизточна Европа - а това там какво е?
- Това е България. Има красива природа, плодородни ниви, пълноводни реки и мек климат. Там живее народ работлив, умен и способен...
- Добре де, ама точно тук баланс май няма...
- Чакай да чуеш само кой ще ги управлява!
България ще е до 2050г. след това става Циганистан. По данни на Центъра за демографски изследвания 2050 г. българите ще са малцинството. А при набор 2010 г. тазгодишните първокласници вече сме малцинство. Процеса е необратим, така че баланса ще е пълен.
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Син пита баща си.
- Тате, аз от къде съм дошъл?
Бащата.
- Сине, не е важен въпроса ти от къде си дошъл, по-важното е, аз какво съм търсил там!?
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))