Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 203 от 807 ПърваПърва ... 103153193201202203204205213253303703 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,021 до 2,030 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Четох , четох, българина туй, българина онуй, се едно съм у македонски сайт !?

Редно е кога, некой иска да напише нещо дет не е арно ,за себе си и за националните си особенности, да започва с АЗ !

Например:

Аз съм българин и затва съм прост!
    Не стига, че съм прост ами съм и тъп, крадлив, завистлив ...... !

Но кога, почнете да пишете, е арно да знаете, че

да живееш и работиш кат вол, за нещо дет не знаеш на къде ша излезе, щот нямаш избор, се иска Смелост.
    За сведение България и българската нация , нищо не избра, защото нямаше избор !!!

За тва кат захванете , да пишете първо си питайте акъла!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Потребител
    Регистриран
    19.07.2011
    Смелост е да се бориш срещу тези които ти правят живота такъв,че с труд да не можеш да живееш нормално.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Да, да, ама не! Както казваше един журналист. Това с Ъкъла, е сложна работа. Или го имаш, или го нямаш! Лошото при нас, е че много от нас /българите/ си мислят, че го имат! Затова сме и на тоя хал. Преди се чудех, кога най сетне политиците ни ще направят нещо ЗАЕДНО за България! Започвам да губя надежда. Карайте се, и се "плюйте" в НС, но работете /нали за това сме Ви избрали/ в/за интереса на Р Б-я! Не се сещам за нещо което да е в интерес на всички нас, и да е гласувано с "пълно мнозинство" т.е. единодушно. Спирам, че пак ми кипнаха "л....та"!

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    ...да знаете, че

да живееш и работиш кат вол, за нещо дет не знаеш на къде ша излезе, щот нямаш избор, се иска Смелост.
    ...
    Това си го знаем, а по-дъртите сме го и изпробвали. Даже е още по-лошо, когато имаш избор и трябва сам да избереш. Като сбъркаш, почваш да търсиш виновни. Обикновено виновни са световната конспирация, империалистите, комшията, конкуренцията, политиците, народопсихологията, лошия късмет и т.н.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Имам 2 дрелки останали от дядо ми. Български, Елпром-Ловеч. Малка и голяма, малката е може би на 40г. Голямата е с 2 дръжки и 2 скорости. Не ги давам и за най-най-най-модерния, скъп и хубав Бош-Мош и тем подобни. Пробили са МИЛИОНИ дупки. Качеството през отия години беше на световно ниво. Контрола също. Хладилник Бирюса, на 50г. като малък не помня баба ми да го е изключвала с години. Бръмчи като трактор, харчи като фуражомелка ама РАБОТИ и в момента. Преди 10-на години си купихме Мидеа. На 9-тия месец му увисна врата, бяга студеното, влизат мухи. Ползваме го като шкаф. Качеството в “ония“ години е било световно. Строя може да не е бил правилен но производството и качеството е било супер.

Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Имам 2 дрелки останали от дядо ми. Български, Елпром-Ловеч. Малка и голяма, малката е може би на 40г. Голямата е с 2 дръжки и 2 скорости. Не ги давам и за най-най-най-модерния, скъп и хубав Бош-Мош и тем подобни. са МИЛИОНИ дупки. Качеството през отия години беше на световно ниво. Контрола също. Хладилник Бирюса, на 50г. като малък не помня баба ми да го е изключвала с години. Бръмчи като трактор, харчи като фуражомелка ама РАБОТИ и в момента. Преди 10-на години си купихме Мидеа. На 9-тия месец му увисна врата, бяга студеното, влизат мухи. Ползваме го като шкаф. Качеството в “ония“ години е било световно. Строя може да не е бил правилен но производството и качеството е било супер.
    А какво ли е било качеството на Бош-Мош по времето на Елпром.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Като две капки вода.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    В момента съм на вълна джипки и офроуд. Та, не може да се отрече че Вранглера, Джи-класата и Витарата са проходими коли. Ама и Уазката не пада по-долу. Каквото е направил гнилия капитализъм почти същото го е направил и пияния руснак. А на днешно време ние като нищожна държава за да изплуваме, би трябвало да крадем и “щипем“ най-доброто от всички. Както качество, така и отношение, контрол...и т.н. Това е от мен. А другото би трябвало да го свършат министри, депутати, кметове, дето се натискат да ги избира народа че да бъдат все на позиция у властта. Впрочем и на тях не им е много сложно. Те са най-отгоре, и само трябва да упражняват контрол. Ако някой под тях не движи в полза на народа, ритат го в гъза и слагат друг на неговото място. АМА НЕБИ.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    В момента съм на вълна джипки и офроуд. Та, не може да се отрече че Вранглера, Джи-класата и Витарата са проходими коли. Ама и Уазката не пада по-долу. Каквото е направил гнилия капитализъм почти същото го е направил и пияния руснак. А на днешно време ние като нищожна държава за да изплуваме, би трябвало да крадем и “щипем“ най-доброто от всички. Както качество, така и отношение, контрол...и т.н. Това е от мен. А другото би трябвало да го свършат министри, депутати, кметове, дето се натискат да ги избира народа че да бъдат все на позиция у властта. Впрочем и на тях не им е много сложно. Те са най-отгоре, и само трябва да упражняват контрол. Ако някой под тях не движи в полза на народа, ритат го в гъза и слагат друг на неговото място. АМА НЕБИ.
    Вальо , как ще сравняваш УАЗ със витара , таквоз животно, кат УАЗ-ката няма!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Вальо , как ще сравняваш УАЗ със витара , таквоз животно, кат УАЗ-ката няма!
    Е нали това викам, че пияния руснак е летял в космоса и е правил ядрени централи.

Страница 203 от 807 ПърваПърва ... 103153193201202203204205213253303703 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •