Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 200 от 496 ПърваПърва ... 100150190198199200201202210250300 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,991 до 2,000 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Може да се направи за няколко държави и да се сменя при промяна на цените, но няма как това да става автоматично и зависи дали са дали цените за следващия месец или за предходния.
    Ако имаш идеи - казвай
    Ние оправихме нашата, че и за други да правим. Но като има възможност да се направи, нека да има и за другите. Важното е като се отвори форума и първото нещо да бъде колко са горе - долу цените на меда, восъка, прополиса, прашеца. Пример: Колко върви пчелното млечице в момента? Ще ми каже ли някой спешно, че ми искат половин кило, а нямам цената и ще се мина. Та така. Все пак пчеларски форум сме, а няма никъде кое колко струва. Иначе тъпотии колкото искаш. Аз не се изключвам. Това мисля, че е най - необходимо и ако го направите - добре, ако ли не - не. Макар, че аз не съм имал и на идеята за това, но то се роди от тези няколко поста. Идейка.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ние оправихме нашата, че и за други да правим. Но като има възможност да се направи, нека да има и за другите. Важното е като се отвори форума и първото нещо да бъде колко са горе - долу цените на меда, восъка, прополиса, прашеца. Пример: Колко върви пчелното млечице в момента? Ще ми каже ли някой спешно, че ми искат половин кило, а нямам цената и ще се мина. Та така. Все пак пчеларски форум сме, а няма никъде кое колко струва. Иначе тъпотии колкото искаш. Аз не се изключвам. Това мисля, че е най - необходимо и ако го направите - добре, ако ли не - не. Макар, че аз не съм имал и на идеята за това, но то се роди от тези няколко поста. Идейка.
    Ако много колеги дадат информацията с която разполагат, то до 10 мин ще ги има във форума, ако искаме и по градове наредени. За началната страница трябва Матеев да каже.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    За началната страница трябва Матеев да каже.
    Е, хайде да не е на началната - примерно в една от графите. Ха, ха.... ще си имаме и ние билборд като на бензинаджийниците и ще ни се връткат цените.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Я се откажете.Истинската информация не е тази кой -какво чул ,а тази на колко е продал.Втора година виждам ,че това е по-секретно и от кгб.Факт -никой не казва.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Я се откажете.Истинската информация не е тази кой -какво чул ,а тази на колко е продал.Втора година виждам ,че това е по-секретно и от кгб.Факт -никой не казва.
    Та нали говорим за сериозност, а никой не я проявява. Ами да. Такива сме. И после украинеца ни крив, че преебаваме нашите пчелари, а купуваме украински, а и не само украински мед и тъпчем нашите родители и деца с него. Ами срам, срам, срам за нашите прекупвачи.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    в един от дворовете на една от фирмите изкупуващи мед видях варели с надписи на кирилица....и само И-то беше изписано на латиница...и ми се стори доста странно!!!.......а тези цени в таблицата са в евро предполагам - все пак сме в ЕС!!!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    в един от дворовете на една от фирмите изкупуващи мед видях варели с надписи на кирилица....и само И-то беше изписано на латиница...и ми се стори доста странно!!!.......а тези цени в таблицата са в евро предполагам - все пак сме в ЕС!!!
    В левове са Забравил съм да го напиша, но се предполага
    И СА МИНИМАЛНИ, говорим за печалба за прекупвачите в ПЪТИ и работят за стотинки ама друг път.

Акация
    7,69 лв/кг
    Липа
    5,59 лв/кг
    Рапица 5,54 лв/кг
    Слънчоглед 4,41 лв/кг
    Кестен 8,50 лв/кг
    Кориандър 5,92 лв/кг
    Лавандула 14,47 лв/кг
    Полифлорен 1 5,11 лв/кг
    Полифлорен 2 4,95 лв/кг
    Полифлорен 3 4,79 лв/кг

Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    ......а тези цени в таблицата са в евро предполагам - все пак сме в ЕС!!!
    Ще ти се. Ама в друг свят.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Дамянов ,местата в таблицата на рапица и слънчоглед ,да не си ги разменил?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Дамянов ,местата в таблицата на рапица и слънчоглед ,да не си ги разменил?
    ЧОВЕКO, НЕ СА РАЗМЕНЕНИ! И аз така си помислих, но се оказа, че слънчогледа го вземат от Украйна и то не от вчера, а от много години!
    Сметни какви пари правят от рапицата, която тук изкупуват много по-евтино...
    На тези цени трябва да се убият да купуват и капка мед да не остане в България.
    И всички са невинни и ни лук ял, ни лук мирисал... пуф и 100-200% от цената на меда се изпарява от Германия до България - МАГИЯ!
    Ърнест Хемингуей

Страница 200 от 496 ПърваПърва ... 100150190198199200201202210250300 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •