Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 20 от 239 ПърваПърва ... 1018192021223070120 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 191 до 200 от общо 2387
    Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Много ми е тъпо за Янев ,особенно като знам колко усилия положи до сега Адаш кажи поне как са новите Майки има ли поне там радост

Oт новите майки взети от лицензиран майко производител, който ги смених по време на отравянето 3 ги смениха, една аз отрепах защото снасяше само търтеево пило и 3 си снасят нормално. А майките който оконтузих да заложат само смяна всички заложиха даже взех от тях някой друг маточник който им беше в повече за да подменя на някой семейства. От 10 новоизлюпени майки имам 10 оплодени и снасящи нормално май това ми е успеха за тази година
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Цитат Първоначално публикувано от ianev
    Нищо не може да докажем защото нямаме подмор а всичко е умряло на полето, те за това са спокойни.
    Явно Прометей не е минавал по вашия край. Иначе нямаше да са толкова спокойни. wink;

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    :D wink;

:D
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    Жалкото е че само аз от целия район се оплаквам въпреки че всички сме пострадали. За това сме на този хал пчеларството и цялата ни държава чакаме някой друг да свърши нашата работа. / гледай парадокс и други колеги има пострадали но само аз съм се оплакал в кооперацията.
    Да,само ти и никой друг не се е оплакал!?От къде знаеш,по места кой къде/дали е ходил да се оплаква?????Нещо искаш да изпъкнеш или какво?Ходили сме,и кво стана?Колкото ти си получил някакво възмездие, толкова и ние.[/quote]

Говоря около моя пчелин!!!!!!! Чети малко преди да коментираш колега Станчев. Да не си в моя ройон като пчелина ти е на повече от 20 км от моя! Това че коментираме в район югоизточен не ни прави съседи! Не вади думите от контекста това е работа на политици и други майстори на това изкуство! Говоря за Ботев който не е казал и дума. Днес даже му казах препарата с който е третиран. Преди седмица казваше че пчелите му не бивали, и като го попитах днеска пред хора друга песен пееше че ги бил възстановил и даже 1 магазин мед напълнили. Айде няма нужда......

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    ОК,съжалявам,че така реагирах.А за Ботев-не се надявай,че ще вземе някакви мерки,той държи повече на търговийката.

Много скоро ще се променят нещата ще говоря с няколко човека тука от нашия край. Писах ти на лични нещо и мисля че е изпълнимо

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2013
    И какво ще променяме градски?

Страница 20 от 239 ПърваПърва ... 1018192021223070120 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •