Много ми е тъпо за Янев ,особенно като знам колко усилия положи до сегаАдаш кажи поне как са новите Майки има ли поне там радост
Много ми е тъпо за Янев ,особенно като знам колко усилия положи до сегаАдаш кажи поне как са новите Майки има ли поне там радост
Oт новите майки взети от лицензиран майко производител, който ги смених по време на отравянето 3 ги смениха, една аз отрепах защото снасяше само търтеево пило и 3 си снасят нормално. А майките който оконтузих да заложат само смяна всички заложиха даже взех от тях някой друг маточник който им беше в повече за да подменя на някой семейства. От 10 новоизлюпени майки имам 10 оплодени и снасящи нормално май това ми е успеха за тази година
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Явно Прометей не е минавал по вашия край. Иначе нямаше да са толкова спокойни. wink;Първоначално публикувано от ianev
:D wink;
:D
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Да,само ти и никой друг не се е оплакал!?От къде знаеш,по места кой къде/дали е ходил да се оплаква?????Нещо искаш да изпъкнеш или какво?Ходили сме,и кво стана?Колкото ти си получил някакво възмездие, толкова и ние.[/quote]Жалкото е че само аз от целия район се оплаквам въпреки че всички сме пострадали. За това сме на този хал пчеларството и цялата ни държава чакаме някой друг да свърши нашата работа. / гледай парадокс и други колеги има пострадали но само аз съм се оплакал в кооперацията.
Говоря около моя пчелин!!!!!!! Чети малко преди да коментираш колега Станчев. Да не си в моя ройон като пчелина ти е на повече от 20 км от моя! Това че коментираме в район югоизточен не ни прави съседи! Не вади думите от контекста това е работа на политици и други майстори на това изкуство! Говоря за Ботев който не е казал и дума. Днес даже му казах препарата с който е третиран. Преди седмица казваше че пчелите му не бивали, и като го попитах днеска пред хора друга песен пееше че ги бил възстановил и даже 1 магазин мед напълнили. Айде няма нужда......
ОК,съжалявам,че така реагирах.А за Ботев-не се надявай,че ще вземе някакви мерки,той държи повече на търговийката.
Много скоро ще се променят нещата ще говоря с няколко човека тука от нашия край. Писах ти на лични нещо и мисля че е изпълнимо
И какво ще променяме градски?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))