Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 20 от 20 ПърваПърва ... 10181920
Резултати от 191 до 200 от общо 216

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Сдобих се с десетина двуметрови смърчови дъски дебели 3-3,5см с ширина 12-20см и сушени в сушилня. Имат остатъчна влага около 15-17% и мисля да ги сложа да се проветрят на сухо през зимата. Идеята ми е да направя няколко Фарарови корпуса след през април-май, но не съм сигурен дали ще изсъхнат качествено. Някой от дърводелците с опит да споделят мнение?

Автор
    Регистриран
    10.10.2010
    Пчеларски район
    Велики Преслав
    До "Bate Misho" . Нарежи ги на по 0.55 см. и 0.45 см. и ги нареди на скара на сухо и проветриво места. До април ще са готови.

Наблюдател
    Регистриран
    12.06.2014
    Здравейте
    Искам да попитам какво е вашето мнение за сглобка тип клиновидна ( зъбна сглобка ). Говорих с дърводелеца, които ми прави рамки и други детайли и той твърди, че с времето тези зъби се измятат раздуват и чупят и поправката на такива корпуси е почти невъзможна. Ето едно видео на братята сърби за да ви стане по- ясно за какво искам да питам: https://www.youtube.com/watch?v=TRL0Usxcwvg
    Има ли някой, които работи с такива кошери и също така искам да чуя и мнението на колегите дърводелци.

Страница 20 от 20 ПърваПърва ... 10181920

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •