продават се шлайф машинки роторни с копче за намаляване на оборотите, на външен вид приличат на средно голям ъглошлайф.
продават се шлайф машинки роторни с копче за намаляване на оборотите, на външен вид приличат на средно голям ъглошлайф.
Вана приета на въоръжение през тази година, а за следващата ще се направи още една с ... комадите copy & paste.Себестойност около 115 лв + ден-два занимавка. Ножа го пробвах в края на миналата година. За него мога да кажа само едно - безупречен!!! С двете в комбинация направо се лети
232322.jpg
Keep Walking...
Ножа не съм го правил за разлика от ваната. Същия е закупен през миналата година за сумата от 96,00 лв от Котларски. Имаше го и на изложението през тази година в Плевен. Дължина на режещата част е 30 см, заточен е като ножовете на "Солинген". Продава се без допълнителни аксесори към него.
oie_820429UEdJHoQh (2).jpg
Keep Walking...
apis1964,това изпробвано ли е,струва ми се че 6А на изправителя е много малък ток ,особено за пусков ? Не грее ли при продължителна работа ?
статорната намотка/възбудителна/консумира 3,5Ал.така че е предостатъчен
Всичко по схемата е изпробвано.Първоначално публикувано от apis1964
Схемата е реализирана по идея и с любезното съдействие на колегата milko_enev от Русе на когото благодаря!
eeeeeeeх....на някой хора и отпадъците са им като хората.....аз от мойте отпадъци само стотина рамки извадих![]()
1/3 от твоите"отпадъци"тъкмо ще напълнят моите.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))