Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 11 до 20 от общо 38

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Егасиму и доходния бизнес, как не съм се сетил досега да стана рекламен агент на капани за слепи кучета!!......баща ти може да е огъвал някаква тел на ръка и да се е мъчил да прави нещо по чертеж, но това са прецизни устройства, направени от специална стомана на машини, външно може да си приличат, но нямат нищо общо като изработка - анадънму шинди??

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Разбрах те сега погледнах и са малко различни.. Ами да това е добра идея, защото ако разгледаш по форумите наистина няма устойчиво решение. Поръчай и на мен 4 и да си разделим доставката. Какво ще кажеш ? Не се шегувам. Тъкмо да не се набутваш само ти ..

Всъщност както знаеш за щатите мисля ако минеш 100 долара, трябва да ги освобождаваш от митница и да плащаш мито. Затова помисли колко и как ще поръчваш. Видях че ги продават по 16 долара ? Може някак си да направим някаква комбинация ..

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Двама асистенти спецове по гризачи, един от БАН и един от Варна ми ги демонстрираха на живо пред мен, вечерта ги заложиха в нивата над мен, и на сутринта имаше 50% успеваемост...от 4 капана, 2 слепи кучета....не съм рекламен агент на нищо....поръчвам 12, защото така и така плащам доставката от щатите, да ми стъпи по-евтино.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    За бобра със сляпото куче ще поръчам едни капани от един американски сайт, видях с очите си как ловят тия гадини, скъпи са но ще ги купя, инфо по-нататък.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Ние от както съм жив пробваме различни неща. Това което работи е ако имаш съседи които и те гледат нещо, като хлебарките, така с ултразвук или препарати ги гониш при тях. С хапчета, карбиди и тн ... нищо не става .... Тези механичните капани също не работят, защото това животно има страшен усет и ги избягва. Дори да се хване един два, все тая. Най-стария и изпитан метод е както е бил преди 100ци години, да се откопае тунел и рано сутринта да се чака с мотиката да го утрешеш, понеже той идва да си я зариее.. Колкото и странно да е , срещу това животно няма технология ) .. Хем е гадно че ти унищожава продукцията, хем е кеф как се оправя, без никой да може да го спре

Илиев, все пак пиши какъв е резултата. Дано да не си търговец .. . и тези американски апарати да работят, което ме съмнява, Ако пуснеш едно видео веднага ще им видим принципа поне, да знае човек дали да ги купува

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Така е колега, различни гадини са наистина, но са със сходни размери и тези капани ловят и нашите слепи кучета. Днес знъннах на единия спец по слепите кучета да го питам все пак сайта актуален ли е, да не изгоря с едни 119 долара все пак, и той ми каза - това е спасението, това са точните капани. Ще поръчам 12 бр. само за мен, защото виждам че има недоверие и съмнения, така че като дойдат, очаквайте снимки на хванатите гадове. Доставката не е скъпа, 24 долара ми ги сметна веднага сайта за 12 устройства.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Така е колега, различни гадини са наистина, но са със сходни размери и тези капани ловят и нашите слепи кучета. Днес знъннах на единия спец по слепите кучета да го питам все пак сайта актуален ли е, да не изгоря с едни 119 долара все пак, и той ми каза - това е спасението, това са точните капани. Ще поръчам 12 бр. само за мен, защото виждам че има недоверие и съмнения, така че като дойдат, очаквайте снимки на хванатите гадове. Доставката не е скъпа, 24 долара ми ги сметна веднага сайта за 12 устройства.
    Добре, и аз ще поръчам независимо, тъкмо да сравняваме резултати. И аз прегледах, изглежда че са наред, просто са малък производител.

Автор
    Регистриран
    11.02.2018
    Здравейте, захванал съм се да регистрирам пчелин, но не мисля да ставам ЗП ( нали не е задължително ), ветеринаря ми каза, че след регистрацията, ако искам да прадавам мед през интернет, трябвало да се регистрирам ( или нещо такова ) по-член 26, не разбрах това какво общо има с продажбата и трябва ли да отговарям на някакви критерии, благодаря предварително

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gln Виж публикацията
    Здравейте, захванал съм се да регистрирам пчелин, но не мисля да ставам ЗП ( нали не е задължително ), ветеринаря ми каза, че след регистрацията, ако искам да прадавам мед през интернет, трябвало да се регистрирам ( или нещо такова ) по-член 26, не разбрах това какво общо има с продажбата и трябва ли да отговарям на някакви критерии, благодаря предварително
    Нещо не си разбрал - Наредба 26! Прочети я и ще разбереш критериите, които са...мъка.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Добре, и аз ще поръчам независимо, тъкмо да сравняваме резултати. И аз прегледах, изглежда че са наред, просто са малък производител.
    Абе колега, тея с капаните ме туриха нахуй ... Няма ги никакви , добре че поръчах 2 само ... Получих след 1 месец едно писмо с месец закъснение от Белгийските пощи, че имало пратка да си я препоръчам от Белгия за 16 евраци, ама беше вече късно и я връщат в Щатите. Сега ще им пиша на тези , но още като правих поръчката, тя се случи през трети посредник ...............

То и затова ми блокираха една от картите в началото ... я дай малко информация, да видим ти дали си поръчал, да не се окаже че си в играта ...

Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •