Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 131

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    1. Няма ли законово определени отстояния между пчелините?
    2. Това което е казал министъра е само едно "писмо за намеренията". Има много детайли, които тепърва ще се отработват.

100м.Ти съгласен ли си да дойда на 100м пред пчелинати по посока на пашата?Ама ко та питам,ти не си виждал пчели...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    На тези които са там ще го духат, а ще дават на тези които ще дойдат да им пречат.
    Значи, нещата ще си вървят в обичайното русло. Според мен,(не че някой ме пита) най добре на никой нищо, ама... Няколко години се възползвам от субсидиране в един друг подотрасъл. От миналата година прекратих всякакви отношения с ДФ Земеделие, оставих само ЗП регистрацията. И от доста време насам, това бе най-спокойната ми година!?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Значи, нещата ще си вървят в обичайното русло. Според мен,(не че някой ме пита) най добре на никой нищо, ама... Няколко години се възползвам от субсидиране в един друг подотрасъл. От миналата година прекратих всякакви отношения с ДФ Земеделие, оставих само ЗП регистрацията. И от доста време насам, това бе най-спокойната ми година!?
    В тази дейност-пчеларството, а и в други дейности, държавата няма защо да си бърка гагата. Колкото е по самостоятелна дейността на стопанина, толкова продукцията е по автентична, неподправена, истинска. Е, зависи и от стопанина-тарикати дал Господ.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Както се казва: "Дойде му времето".

Как ще се подпомага опрашването от догодина?
    Максималният брой пчелни семейства, предложен по агроекологичната мярка, е до 150 броя

Самото поставяне на въпроса на масата за обсъждане и очертаването на някакви рамки е вече стъпка в правилната посока!
    Изпревари ме. Три дни не мога да го кача. Добре, че те има....ама по-добре...зуница ще каже.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Иии иеs, най-после ще дават пари по програмата ми за дигитализирано опрашване.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •