Супер избори да ни покажат какви сме зашаматени и заблудени всички.На В.Б. партията ще получава 0,8мил лв.от нашите пари.Добра издръжка за човек избягал от закона.Слави нали искаше субсидията 1лв ся даго видим дали ще върне ресто....![]()
Супер избори да ни покажат какви сме зашаматени и заблудени всички.На В.Б. партията ще получава 0,8мил лв.от нашите пари.Добра издръжка за човек избягал от закона.Слави нали искаше субсидията 1лв ся даго видим дали ще върне ресто....![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първата стъпка е направена.Аз мисля че втора стъпка трябва да бъде намаляване броя на депотатите за да се намалят разходите в държавата.И да се премахнат партиите.Също ненужни разходи.Да се избират личности а не партии.Тези личности да не са не досегаеми.Обучението да стане задължително.И да се премахнат оценките в училище.Оценките създават дискриминация в училищата.Оценката да е само да или не.Да не убиваме децата си още от малки.Този човек в клипа по долу цитира ведите или казано с една дума индийските мъдреци.Колко е вярно това аз не знам .Вие сами преценете.
https://www.youtube.com/watch?v=XIT-0pl3E2U
Явно не си ме расбрал.Ще ти обесня по бавно.Мен въобще не ме интересува програмата на Слави или на който и да е друг.Аз искам в България хората да живеят нормален живот.Разбирам те че те е много яд на мен но вината е изцяло в теб.Промени си начина виждане и ще ти е по леко.И аз като теб едно време обвинявах всички за моите грешки.С една дума целия свят ми беше виновен.Пожелавам ти всичко най добро.
Познайте в циганските гета/секции коя партия печели, демек купува гласовете на ромите???![]()
Момченце!...
Нямаш никакво, ама никакво, даже и морално, право да пишеш постове на политическа тема и да раздаваш на теми за "морал и право"! И тъй като въобще няма да се сетиш защо, директно ще ти кажа.
Засрами се! Засрами се, че имаш претенции на голям човек с някакви недорасли разсъждения, а нямаш елементарната култура дори да пишеш правилно и граматично на родния си език! Поне да имаше познанията да включиш граматичните правила за българския език в браузъра си, че да ти излизат грешките и да си ги поправяш. Даже и това елементарно умение за пети клас ти липсва. Пък думичката ти "депотатите" директно те вкарва в киреча! Да си жив и здрав с безграмотността си!
Ей за това трудно ще прокопса България! Някакви си безграмотни лентяи, дето ги е мързяло да учат навремето българска граматика, сега са станали професори по конституционно право и обществена психология! Опази боже сляпо да прогледа!
Друмев и Дончев пък да не мълчат като попарени, а да си кажат мнението за това момченце!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))