И хич не мислете, че в момента прелгама оцет за прожба. Не-е-е-е-е... Само за лична и семейна консумаци я си е, и за приятели и роднини де.![]()
Очевидно няма да е по-малко от 15 лв.Логично е и някой който пита да казва какво от поисканите условия бива покрито, за да се говори каква точно да е цената, иначе всичко плува в полето на вероятностите.
Ябълките трябва да са расли на южен склон, ако искате да вдигате цената с 3 лв. за това![]()
Калине,
Ти като питаш, да не би да имаш такъв восък? Човекът според мен е сериозен. Само си мисля, че нещо ти не вярваш на изискванията му и съответно на това, че може да даде тези пари на килограм.
Благодаря!
Какво е останалото ти количество? И в кои от първоначалните изисквания се разминаваме? Виждам че периода е такъв, че нещата ще станат на порции от няколко човека, така че съм отворен да чуя какво предлагаш, въпреки че нямаш цялото количество.
Искам да спомена и нещо предварително.
Знам какъв е манталитета във форумите и разбирам отношението ти, но не съм мутра-прекупвач, нито тарикат. Опитвам се да направя нещо стойностно и да предложа подобно отношение в замяна.
В този ред на мисли моля да направиш едно средно аритметично между правописа, начина ми на изразяване и това което търся като изисквания, за да ме вземеш пò на сериозно и да си дадем шанс да застанем зад думите си с по-нататъшни действия
Благодаря ти, че се отзоваваш.
Не знам какво е наличното количество, трябва да проверя/претегля. Най-същественото в разминаването е това, че не съм от пловдивско и района. Ако изчакаш до края на май месец, може би ще набавя търсеното от теб количество, но зависи и от природата. Да, разбирам, че си интелигентен човек и те "вземам" достатъчно на сериозно. И да попитам нещо друго, което не смятам за по-маловажно - еднократно ли купуваш восък или дългосрочно и това количество ли е като годишен ориентир или като за проба.
Не е Светия Граал като чета знаеш какво искаш като качество и си го плащаш.
Вярно че от разпечатки и далаци без пило става хубав восък.
Но искам да споделя аз какво правя знам че не е най добрия начин но човек не може всичко да прави със 100%отдаденост че става перфекционист а това вече е болестно състояние а и най вече няма да му остане време за друго.Та восък от стари в пити го разтопявам с вода и малко оцет ,като се втвърди с ноца от долу режа гнусотиите и така няколко пъти и накрая си става жълт восък.Не знам дали причината е че основно ми е слънчогледова паша на единия пчелин а на другия липова и восъка е жълт но не лъжа след няколко варки си става с хубав жълт цвят.Сега дали оцета прави някакви шмекерии не знам ама и преди да го слагам пак си изжълтяваше восъка. В магазина го сменям за основи никога не са се оплаква ли. Разбира се аз нямам такива количества че нямам толкова семейства а не го събирам сменям го за основи.60кг. от хобит де си гледа пчелите с любов и работи с консервативни техники 60кг. си е трудна работа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))