Много добре изглежда! Браво на Пламен за мястото и честито на Батко!![]()
Много добре изглежда! Браво на Пламен за мястото и честито на Батко!![]()
Сега не разбрах. Отворил ли е магазина, до лукойл ли е?
Не е отворил, поради влошената метеорологична обстановка. Лукойла, до Екото на изхода за Южното черноморие.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Здравейте,
Тянка, честито, на теб, и на всички пчелари! Желая много, и читави платежноспособни клиенти! Като идвам към Сарафово, ще мина да го огледам /ако съм без жената може и да се купи нещо/!
Поздрави, и успех! Г. Георгиев
Е...Й,тия русенлии много срамежливи бре холан.Две страници изписа аудиторията за да разбере точното нахождение на магазина и да си даде припечелините пари от меда,а те се спотайват.Добре че са попаднали на укумуш управител,та да им измие д....о.Е,те това е точен отговор.К,во го сучете и мажете.Отговаря се точно така–дипломатично и обнадеждващо точно.Поучете се малко от нас,бургазлии/аз съм присаден,но то е същото/.Забравих или недогледах/а бе...е,все тая/–Да векуваш Тянко!Сърдечно!
Този пост е редактиран от Гогол; 19.01.2017 в 20:40. Причина: добавяне
Успех , на Бат Тянко !
Да бъде здрав , и да върти магазина .
Бат Тянко,заслужава нашето пожелание,за успех в новото му начинание,но да намира време и за Форума,защото без него няма да е същия!А,за Русенци,си е 6 от тотото,да вземат точният Човек!
На Бат Тянко пожелавам здраве и мноооого оборот,и по-малко злонамерени клиенти!
Честито Тяна и честито на нас Бургазлии и от региона.Дано не се налага вече да се срещаме със сърдити персони(всички знаем коя)![]()
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))