Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    29.08.2015
    И в крайна сметка ако разбирам правилно и от всичко написано и в други теми свързани с разпечатващи машини, няма нито едно достатъчно добра, освен разпечатващата машина на Paradise honey ли ? Преди няколко месеца бях звънял на Пчеларски център Южен и от там ми казаха, че те щели по финладски патент да започнат да ги правят в България, но не съм звънял повече да питам какво е станало и дали са започнали.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Все още нещата се разработват. Не се предлагат още.

Потребител
    Регистриран
    18.08.2014
    Работя с разпечатваща машина на Лисон с ръчно подаване на рамките.Някъде бях писал, но ще го повторя.Промених изцяло заточването на ножовете, заточих ги като нормален назъбен нож за да режат.При полското заточване те по- скоро изпиляват восъка него режат.Подсилих водачите на рамките да не се кривят и машинката заработи приемливо добре.За един ден със сина ми вадим един тон с 24 рамкова центрофуга.Центрофугата идва малка за тази машина.За догодина една 40+ и всичко ще си дойде на мястото. Много е важно рамките да са идеални и разделителите еднакви.В момента съм в процес на уеднаквяване на разделителите.

Потребител
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    разградско
    Унгарската ми се видя хубава ,поне на видео .Пчеларски център русе го предлага.Има една ръчна на техтрон с 2 ножа ,ако рамката не се връща на ръка в горна позиция ,ще е най добрата

Потребител
    Регистриран
    11.04.2015
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Полезна тема за всички минали 50 броя кошера ,
    аз не си купувам машина , а си правя като копирам най доброто на пазара, което съм гледал работещо http://www.cowenmfg.com/silver-queen-uncapper/
    това ще е полезно и за тези които са си купили машини и не са доволни от ножовете ,обърнете внимание на режещият ръб на ножа , заточване и
    режеща час от медицинска стомана с циментация - захваната с точкова заварка.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •