Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 11 до 20 от общо 100

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Има и непчелари, които заработват грешни пари!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Има и непчелари, които заработват грешни пари!
    Да, като после ги продават на пчелари, на които им е ясно, че са крадени, но купуват.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Как се работи с това чудо?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Как се работи с това чудо?
    Не е просто за обяснение. Това е комбинация от GPS сателитен приемник и GSM модем (подобен на тези, които ползваме и в нашите системи за охрана) При задействане от някакво събитие (сензор, шум, разклащане или напускане на определена зона) то изпраща алармен сигнал чрез SMS или позвъняване и започва да предава координатите си чрез SMS-и или GPRS канал. Това са две числа, означаващи еднозначно точката в която се намира - северна ширина и източна дължина във WGS координатната система. Тези данни, ако са предадени чрез SMS, могат да се вкарат в GoogleMap софтуера и да ти покажат местоположението на карта. Вкарани в навигатор за кола могат да те заведат на мястото, където е устройството. Ако обаче се предават данните по GPRS, те се адресират към специален сървър, който ги изобразява на карта. Тази услуга често е платена и за да я ползваш ти трябва мобилно устройство (смарт телефон или таблет) и връзка с Интернет. Точността обикновено е в рамките на 15-20 метра и зависи от броя на спътниците, които устройството вижда в момента.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Да споделя и аз кошмарите на един приятел.Кошерите му бяха на полето до един блок с рапица.Отива той и какво да види цялото ремарке го няма барабар с кошерите.Добре че полицаите си свършиха бързо работата-понеже е станало същия ден когато е открил че ги няма.Някакви хора са видели джип да тегли ремаркето и са запомнили номера му.Оказа се че са от съседното село и бяха прибрани в един двор с високи дувари за да не се виждат.Горкият щеше да получи удар от притеснение.За такива трябва затвор.

Автор
    Регистриран
    12.06.2012
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Да споделя и аз кошмарите на един приятел.Кошерите му бяха на полето до един блок с рапица.Отива той и какво да види цялото ремарке го няма барабар с кошерите.Добре че полицаите си свършиха бързо работата-понеже е станало същия ден когато е открил че ги няма.Някакви хора са видели джип да тегли ремаркето и са запомнили номера му.Оказа се че са от съседното село и бяха прибрани в един двор с високи дувари за да не се виждат.Горкият щеше да получи удар от притеснение.За такива трябва затвор.
    Полицаите… Добре,че са били хората и са запомнили номера,а не полицаите! На мен вчера полицая ми вика: Игла в купа сено,намира ли се? Толкова кошери по пътищата и не ги пипат,как пък точно твоите?! Та мисля,че са се заловили за работа понеже е ремарке,а не само няколко кошера.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    На селото, където ми е пчелина, посред бял ден откраднаха кравата на една баба. Завалял дъжд, хората се скрили по домовете си. Кравата била на полето. Минал бял бус, натоварили кравата и отпътувал. Хората не видяли регистрационния му номер. Полицията не можа да направи нищо по въпроса.

Автор
    Регистриран
    08.12.2011
    Грешно е не "неможа" а непожела!
    Ако умът ми може да си го представи, а сърцето ми да го повярва, то аз мога да го постигна!!!
    -Мохамед Али

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ако МПС-то, което ще се следи е паркирано на място със слаб или нулев сигнал на мобилен оператор, ще работи ли устройството?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Не. Има и такава особеност - трябва да няма метален капак между него и небето, за да може да хваща сигнала от сателитите. За това не е подходящо за кошери.

Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •