Стига с тия блажни бои ,за такива на водна основа не си ли чувал?Първоначално публикувано от ivo
Стига с тия блажни бои ,за такива на водна основа не си ли чувал?Първоначално публикувано от ivo
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Здравейте,
Линковете в началото на темата не работят. Може ли да бъдат възстановени?
Линковете са коригирани. Извиняваме се за причиненото неудобство.
То добре, ама се представи с първият си пост.....
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Въпрос - редно ли е да се вади незапечатан мед?
Ако тръснеш питата и капе мед, значи не е узрял и трябва да почакаш, иначе има опасност да вкисне. Ако по-голяма част от питата е запечатана, можеш да центрофугираш.
Относно рапичния мед - не се чака запечатване понеже бързо кристализира в килийките.
Здравейте,
регистрирах се и продължавам да се образовам усилено, къде от форума, къде от другаде, за да ставам пчелар, като се пенсионирам. Моля за мнение от "старшите" пчелари за видеото в нета "Техники, прилагани при за работа с ЛР кошери". Кошери ще си взема, като се почувствам достатъчно подготвен. Тази тема ми се стори подходяща за подобен въпрос.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И още един въпрос - що за кошери са тези от споменатото видео, продават се на този адрес:
http://www.bienenzuchtbedarf-geller.de/shop/index.php?cat=c65_Segeberger-Kunststoffbeute.html&page=3&XTCsid=m7ijda9i290vr8m 4go0gn4k1e6
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))