Няма значение какво е дъното - мрежесто или плътно. Ползвам препарата от 4 години - след Зарезан (по старому) е подходящото време да се третира с него. Днес на Плевен го видях на много прилична цена - 30 лв. за 0.500 л. Купувал съм го от "Гордиан" за 46 лв. същото количество. 0.500 л. е достатъчно за третиране на 30-тина семейства.
Working....
За съжаление и аз си го купих от Гордиан за 46 лв. Другия път ще се замисля като си поръчвам от тях препарати.
Ленти Супер стрип
За пръв път третирам с тях,само като вдигна капака и се усеща смрад на химикали,дано поне имат ефект .Миналата година бях с варостоп и съм доволен.Колега с много кошери даже ми се присмя-дай да пухна с амитраза, та да се убедиш че нищо не си направил.Сложих и контрола-нищо не падна.
С нищо няма да третирам, както последните 5 години. Само за 2 бащини кошера ще направя разтвор на О.К. на половин рецепта. П.П Всъщност ще ми останат около 400гр. от разтвора и......ХА СЕГА, да го ползвам ли.... или да си карам както досега.....
Какво ще кажете за мравчена?
И аз душа нося.
Говорите за рязни манджи и ми се дояжда :D
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))