Въпроса не опира до страха. Някой хора са много чувствителни към пчелна отрова и могат да умрат от алергична реакция, дори само от едно ужилване.Първоначално публикувано от SVE_TASHEV
Въпроса не опира до страха. Някой хора са много чувствителни към пчелна отрова и могат да умрат от алергична реакция, дори само от едно ужилване.Първоначално публикувано от SVE_TASHEV
Страх лозе пази.А водолаз без ЕКИПИРОВКА няма да е водолаз.Първоначално публикувано от SVE_TASHEV
Има ли някакъв лек срещу подуване на ръцете след ужилване?Понякога ми отичат китките(в 99%)само на лявата ръка и после два три дни си е така.Не ми пречи много но е неприятно.
При мен подуването след ужилване е с диаметър около 3см,,,още не знам до колко съм алергичен хапали са ме по 3 само подуване
начинаещ съм и не знам дали да се притеснявам от това
Ракията сваля кръвното, Алегозана също. Като ги вземеш едновременно, да не вържеш кънките.
По врата и главата, трябва повишено внимание! Патил съм посред нощите...Слагай лед отрано, сваля отока!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
здравей колега има лек,попринцип когато те ужили пчела потърси кал и си намажи ужиленото място ако непомогне намери маточина и я разтъркай на ужиленото място.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))