Здравейте, бихте ли ми дали актуална връзка към новия закон за пчеларството от 2015 г?! Благодаря!
Здравейте, бихте ли ми дали актуална връзка към новия закон за пчеларството от 2015 г?! Благодаря!
Ето ти го изтеглен от Ciela-та: ЗАКОН ЗА ПЧЕЛАРСТВОТО.rar
А да попитам, като отида в общината какав документ трябва да изискам, какво трябва да пише, мога ли някъде да вида примерен?
Благодаря !!!!![]()
Здравейте колеги,
можете ли да помогнете с файл за разпечатване на ветеринарномедицински дневник на пчелина.
В образците с документи в сайта на БАБХ точно този документ липсва (ЗХОЖ-159).
Този пост е редактиран от akalexandrov; 18.06.2024 в 12:01.
Обр. ЗХОЖ - 159 / Утвърден със Заповед № РД 11-1025 от 30.08.2011 г
veterinarnomedicinski dnevnik na pchelina.pdf
Ако се добавя буква, би трябвало да станат 9 символа, а не цифри. При мен са 9 цифри.Първоначално публикувано от stiffen
Моят номер е 3500 0547 и където съм ходил на пчелини номерата са осем цифрени.
Да не би във вашта община да има повече пчелини и да не стигат четирицифрените номера.
Приятели номерацията може и да е от 8 може и 9 цифри.Защото първите 4 са кода на населеното място, следващите 4 или 5 са номера на животновъдния обект без значение дали е пчелин, зайцеферма, птицеферма и т.н. ветеринарите знаят под този номер /нали при тях е записано/ къкъв е жив. обект. В ляво се слага номера на животновъдния обект който е съставен от пощенския код на населеното място и номера на жив. обект и най-често е от 8 цифри, а в дясно номера на кошера и бр. на пчелните сем. в него.
Примерно. 35000734 ----- 21-01.
Силата присъства там, където работи мисълта.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))