Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 51

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от keser Виж публикацията
    Мобилния телефон в поста е недействителен.
    Не съм звънял но е записан на документа, който ми дадоха от там.Грешката е моя за което се извинявам тел. е: 0882552256 и 0889559989
    Този пост е редактиран от jorors; 20.09.2015 в 09:50.

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Утре има специално събитие за магистрите по пчеларство!
    http://uni-sz.bg/blog/промоция-на-аб...рарен-ф/

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Ето и малко снимки от тържеството!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Честито! Днеска магистратура - утре, дай Боже докторантура!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Няма майтап - ще има и докторантура .....

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Наистина добра новина за българското пчеларство.
    Честито на завършилите.
    Дано им се отплати положения труд за придобитите знания и "кетап".

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Преди няколко години бях решил и аз на дърти години да ставам магистър в един от Пловдивските вуз-ове и издържах само един семестър, преди да се разочаровам от нивото, на което се налага да се преподава. Бакалаври, които не знаят елементарни неща/питагоровата теорема например/, учат за магистри и се налага преподаване на елементарно ниво, на което дори аз мога да преподавам. Да се чудиш как са си взели бакалавърската степен. Дали и в Тракийския университет е така?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Преди няколко години бях решил и аз на дърти години да ставам магистър в един от Пловдивските вуз-ове и издържах само един семестър, преди да се разочаровам от нивото, на което се налага да се преподава. Бакалаври, които не знаят елементарни неща/питагоровата теорема например/, учат за магистри и се налага преподаване на елементарно ниво, на което дори аз мога да преподавам. Да се чудиш как са си взели бакалавърската степен. Дали и в Тракийския университет е така?
    Когато в една стая (зала) събереш много хора на едно място, веднага си проличава, че те са на различно ниво. И това е нормално - няма как всички да са еднакви. Преподавателя, дори и да иска, няма как да настрои нивото на преподаване едновременно към всички. Винаги ще има хора, за които това ниво изглежда елементарно, но ще има и такива, за които е страшно трудно.

Та не е виновен Тракийския университет или неговите преподаватели - виновни са калпазаните, които могат да се срещнат навсякъде. Имаше ги и при нас. Попадали сме на упражнения заедно с младежи, които не могат да решат една елементарна задача с елементарна формула, която по принцип може да се реши дори и на ум. Това обаче не означава, че заради тези калпазани пада нивото на обучение на цялата група.

Който иска да научи нещо - научава го. И това го прави не само в университета, но и после в къщи от книги или от интернет. А който не иска да учи (калпазаните), ще си остане прост дори и насила да му наливаш познанието в главата.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •