Аз ще ги боядисвам със четка,И исках да знам преди боята със какво да мина.
Аз ще ги боядисвам със четка,И исках да знам преди боята със какво да мина.
Понеже до сега не съм ползвал импрегнатор,първо да мина със него и да изчакам да изсъхне .После минава със боята ?
По магазините го търси като акрилен грунд за дърво. По спомен, с една кутия можеш да грундираш дървесина, за която ще ти отидат две кутий боя на две ръце(грубо казано). Не пести грунда, шляпай обилно. Е, не необходимо да тече.... Колкото може да дръпне дървото. Ще усетиш сам.
И с импрегнатор става. С каквото разполагаш. Моите кошери ги безиросах и след ги лакирах. Пет години не са мръднали. Почиствам само вътре дъната. Важното е да не се допуска влагата да уврежда дървесината.
Здравейте,от къде мога да си взема свестни сандъци(10 рамкови ДБ с подвижно дъно) в Ловешка област?
Здравейте,
Пиши на Тотевски. Предполагам, че Троян не ти е далече. Дано не бъркам нещо!
Поздрави, Г. Георгиев
За боядисване най-добре е да се вземе импрегнатор и боя на водна основа.Продават много добра -Русенско производство и не е скъпа.Има няколко цвята-бял,жълт, син, ,зелен, червен.Аз лично използвам жълт и син цвят.Нанасям със пистолет на две ръце и стават прекрасни.От вътре ги обгарям със газова горелка и това.Блажната боя не е за предпочитане-бързо се напуква и трябва по на често да се боядисват кошерите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))