Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 13 от общо 13

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    За сега не съм срещнал такава. Има една на д-р Станчо Герогиев мисля че се казваше, но е пълна загуба на време.
    Всичко тука е практика, няма кой знае какво да се каже или напише по въпроса.
    Силни семейства, подходяща линия пчели (за млечице), и вадиш млечицето 36, 48 (или 72) часа след пренасянето. Когато си осигуряваш пазара ще попиташ купувача какви са му изискванията за млечицето и действаш.

Тук няма нищо по-особенно технологията за отглеждане на майки( с тази разлика че може да поставиш по 100-150-200 маточника на отглеждач, вместо максимум 30)
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Потребител
    Регистриран
    07.11.2010
    Да прав си това ми е ясно. Но аз правя майките без присъствие на майка в кошера. А искам да вадя млечице с присъствие на майка това не ми е ясно.

Потребител
    Регистриран
    13.06.2011
    Пчеларски район
    Бургас
    evil_dea ,прочете ли ДО ТАШМАЙДАН И ОБРАТНО Част втора -- http://www.iasrj.eu/index.php/novini...idan-i-obratno , има малко информация. Интересно от статията е какъв метод ползват в Дебелец - цитат:"Колкото до технологията за получаване на млечицето, нашата, изпитвана миналата година на опитния пчелин в Дебелец би била интересна на сръбските колеги. При нея се получава обилно количество млечице от напълно нормални семейства, без да се налага те да се преустройват, осиротяват, освежават или каквото и да било друго.". Дано има някой запознат, да даде малко повече инфо.Аз смятам да пробвам т. г. с апарат Никот , но още не съм сигурен че така е най- удачно. Успех.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •