Така го пишат по книгите пчелоядите гнездят в дупки дълбоки по 2-3м така че неможе да стигнеш до яицата затова пишат че се пъхат парцали напоени със сероводород за да се задушат а иначе знам че е газ.
А другият начин е станиол нарязан на ленти и окачен да виси.И да убиете няколко пчелояда и да ги окачите да висят около кошерите.
Колега,като ги видиш 30-40 парчета накацали по мрежата до кошерите и не дават една пчела да избяга ще размислиш.Гърмял съм пиратки,ракетки с газов пистолет,блъскал съм тенекия, е не ще и не ще.Единствено не съм пробвал алармата с хищните птици,ама темата за кошерите съвсем ще се прецака.
Пчелоядът е имунизиран доколкото знам.
Той дори е по-скоро полезен за пчелина, защото е много териториален спрямо други видове.
Имахме една ненормална учителка по биология и ме накара да пиша за Червената книга.
60 страници минимум, а следващата година я освидетелстваха и пратиха в почивка.
tsc1 Предложи хардуер за целта
Сещам се за автоматизирана пушка за пейнтбол. А и ще върши работа за мечки, кълвачи и други "ВРЕДИТЕЛИ".
https://www.youtube.com/watch?v=-JvxnrzB1Jk
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))