Очевидно няма да е по-малко от 15 лв. Логично е и някой който пита да казва какво от поисканите условия бива покрито, за да се говори каква точно да е цената, иначе всичко плува в полето на вероятностите.
Ябълките трябва да са расли на южен склон, ако искате да вдигате цената с 3 лв. за това
При толкова много хартисали пити от умрелите кошери - 15лв. за кг. не е никак лоша цена!!
Калине,
Ти като питаш, да не би да имаш такъв восък? Човекът според мен е сериозен. Само си мисля, че нещо ти не вярваш на изискванията му и съответно на това, че може да даде тези пари на килограм.
Не е Светия Граал като чета знаеш какво искаш като качество и си го плащаш.
Вярно че от разпечатки и далаци без пило става хубав восък.
Но искам да споделя аз какво правя знам че не е най добрия начин но човек не може всичко да прави със 100%отдаденост че става перфекционист а това вече е болестно състояние а и най вече няма да му остане време за друго.Та восък от стари в пити го разтопявам с вода и малко оцет ,като се втвърди с ноца от долу режа гнусотиите и така няколко пъти и накрая си става жълт восък.Не знам дали причината е че основно ми е слънчогледова паша на единия пчелин а на другия липова и восъка е жълт но не лъжа след няколко варки си става с хубав жълт цвят.Сега дали оцета прави някакви шмекерии не знам ама и преди да го слагам пак си изжълтяваше восъка. В магазина го сменям за основи никога не са се оплаква ли. Разбира се аз нямам такива количества че нямам толкова семейства а не го събирам сменям го за основи.60кг. от хобит де си гледа пчелите с любов и работи с консервативни техники 60кг. си е трудна работа.
Георги, благодаря ти за първия сериозен отговор!
Коментарът ми долу няма нищо общо с теб, просто си разсъждаваме на "глас".
Истината е, че каквото и да си говорим, оцетът е киселина. А всички знаем, че във восъка има няколко десетки полезни съединения и е неправдоподобно да смятаме, че химическото взаимодействие между двете няма да навреди поне на някои от тях. Това че восъкът ще бъде ползван за свещи не променя нещата за мен (знам, че на много други няма да им пука, но това няма никакво значение в случая).
Хайде де, не мога да повярвам, че съвсем никой в страната вече не прави нещата както трябва... Но обичаме да казваме за щяло и не щяло, че "страната не става", нали?
Ето, дава се цена, някой има ли да предложи качество? Знам и че тайминга е изпуснат и вече всеки си е задвижил восъците по това време, но все пак...
Ако тук не открия човек, не знам къде вече...
И е право детето ти И Слънцето не е същото, а оттам и пчелите
Би ли споделил кой е другия форум?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))