Много старателни модератори и админи чак ми затрили мнението ама такава ни е всичката работа за триене грешка нямаме. А дали ще се само накажете по някой от 1500-те правила едва ли. Повече няма да коментирам нищо в форума!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Въпроса ми не е много за тази тема, но все пак да попитам как да почистя стара центофуга, мога ли с вода да я измия?
Обилно измиваш и почистваш с гореща вода и гъба.След товя ако няма избила ръжда(понеже казваш че е стара)дезинфекцираш със спирт,подсушаваш и си готова да работа.
Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.
здравейте и аз имам кошер които изглежда по подобен начин на колегата,на някаква болест ли се дължи
На молци.
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
Искам да дезинфекцирам няколко магазина, купих 2кг сода каустик на люспи но никъде не пиша как се разтваря.
1кг сода в колко вода се сипва?
Пише Ника, пише. Виж страница 1 на темата.
Преди да пиша прочетох но пише 5%-10% , ама как се правят тия проценти.
Сега намерих в нета че 1кг. сода каустик е за от 10л. до 20л. вода зависи колко искаш да е концентриран разтвора.
Слагай както ти падне, само гледай да има сода каустик/дали ще е 10% или 15% или 20% няма толкоз значение/. Претпазни очила и ръкавици ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))