А погледна ли отдолу, да видиш дали няма дупки ???
А погледна ли отдолу, да видиш дали няма дупки ???
Първоначално публикувано от Charles Bukowski
Колега nolkov така ми се струва или 1/3 от долната прелка само е затворена?Ако е така не е ли малко опасно при затопляне и активизиране на пчелите да се предизвика кражба?
Нямат, отдолу са с мрежа метална на 1/3 от дъното.Първоначално публикувано от Румен Димитров
Отдолу няма как и мравка да влезе
Да, прав си отворено от доста, но досега не съм имал такъв проблем, а път и това е най-силното семейство въпреки, че мишката беше опапала поне 1000 пчели...Първоначално публикувано от todorksavov
Но ще ги наблюдавам и ще видя дали няма да има такива причнаци, мислех, че само есента се появява кражба?
До колкото знам когато няма паша а пчелите са активни винаги има опасност.Ако не е така нека колегите с повече опит ме поправят.
Имам случай през необичайно топъл януари да ми ограбят едно слабо семейство.
Мисля, че решетката все пак би спряла ако трънат да нахлуват....то не е като да е отворен входът...дано не се получи нищо такова
Точно така е.Първоначално публикувано от todorksavov
До подобна идея е стигнал един сърбин /Маргарита Дикова беше я описала в някое от списанията си/. Само, че той слага цяла ханеманова решетка върху дъното.Първоначално публикувано от nolkov
Това с цялата ханеманова е интересно, но така е по-икономично, все пак една ханеманова решетка ми стига за 10 кошера , а иначе ще ми трябват 10 бр решетки
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))