Манов.Първоначално публикувано от filmatoplo
Пък ако нашите зими ти се струват чак толкова сурови, на есен им сипи една ударна доза от 5-6 л сироп за да зимуват върху него.
Манов.Първоначално публикувано от filmatoplo
Пък ако нашите зими ти се струват чак толкова сурови, на есен им сипи една ударна доза от 5-6 л сироп за да зимуват върху него.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Наченки на манов нектар в питите днеска,до края на седмицата ще стане ясно.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Маната е по на юг -Ахтопол,Варвара, раьона на Фазаново -Писменово където сам аз няма още.
http://play.novatv.bg/play/277847/Нова тв-новинарска емисия 19.00часа.27.07.2012г.Гледайте репортажа след 29мин.50сек.
Срахотен репортаж, страхотен пчелин.Първоначално публикувано от Лалов
Лалов вдигаш много летвата браво , стига с тези руски и сръбски пчелари дето ни заливат с информация как се гледат пчели.Да изберем българските учители-практици да ни научат.
Защо пчелите са толкова социални а пчеларите все се събират да спорят(ТОА ПЪ ШЕ МИ КАЕ НА МЕН).
Моите поздравления за огромната работа която вършиш по подръжката на този пчелин.Първоначално публикувано от Лалов
аз го гледах тогава по новините, наистина е приятно за окото и само поздравления за пчеларя и пчелина.Но само не ми стана ясно, защо се твърди че само в Странджа има манов мед?В цяла България се вади манов мед, това число и Берковица.
ЕЕЕЕсуперПървоначално публикувано от Лалов
Благодаря на всички за топлите отзиви,ще има и още репортажи
Някой знае ли каква е пашата в района на село Крушевец,дали там може да се събере манов мед ? Питам защото имам познати с вила там и мога да поставя 2-3 кошера за собствена консумация.Благодаря.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))