Лошото на маджуна ,а и на кита за дърво е, че цепките зейват още първата зима след ремонта.По-малки са, но ги има.Не знам как стоят нещата със силиконите и употребата им при производството на храни?
Лошото на маджуна ,а и на кита за дърво е, че цепките зейват още първата зима след ремонта.По-малки са, но ги има.Не знам как стоят нещата със силиконите и употребата им при производството на храни?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Аз смятам да пробвам това:
http://www.selena.bg/cms/?__page_id=1850&sid=
Само от външната страна на кошера. Отвътре пчелите си запълват.
Предпочитам да пия от извора.
Силикона не става. Ползвай кит направен от лепило(задължително водоустойчиво) и фин дървесен прах от шлайфа. Преди да боядисаш задължително шлайфаш и грундираш. Обработил съм доста сандъци по този начин става идеално.
Аз използвам винервайс смесен с блажна обикновена боя.Първо в удобен съд сипвам винервайса който е на прах след това слагам по малко блажна боя и смесвам с шпакла до получаване на гъста хомогена маса,с която след това запълвам с помоща на шпакла цепнатините и отворите.След изсъхване може да се шлаифа , не се отлепя и напуква,както кита за дърво от магазина.
Благодаря за съвета. Ползвам лепила клас D3, но започват да "стягат" в рамките на до 5-10 минути в зависимост от външната температура.Първоначално публикувано от donboneti
Идея за някое по-бавно "стягащо" лепило поне D3?
Предпочитам да пия от извора.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))