Аз виждам написана цена, вие - не. Ако пишеше 200 лв, щях да знам да не се обаждам, защото ще ми е скъпо. А за 100 лв ще си струва да звънна. Каквото и описание на отводката да има сложено, пак обясненията ще са първо по телефона, после и на място ще се преценява.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Не това имах в предвид, а че деловите хора ( исках да визирам потенциалните купувачи) нямат време да правят празни прозвънявания на подобни обяви в които липсват конкретни предложения като например, какво, кога и точно за колко пари се продава, освен ако не търсят под вола теле....
Някой тук може ли точно и изчерпателно да специфицира всички параметри, на които трябва да отговаря една отводка?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Точно за това зададох въпроса именно така! Да проумеят бетонните ви глави, че няма как в една обява да се опишат всички възможни предложения, задоволяващи изискванията на всеки купувач. За това нещата се изясняват в телефонен разговор, понякога не само един. А вие се наловихте като сафрид на чепаре!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))