Особено като е по влажна годината - много цъфти и до късно. Животни не съм видял да го пасат.
Особено като е по влажна годината - много цъфти и до късно. Животни не съм видял да го пасат.
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
Здравейте решил съм да правя жив плет около кошерите за сянка и завет.След прочетеното мисля да засадя бял маргарит за да е добре и за пчеличките.Притеснява ме че познат който работи в озеленителна фирма каза че всички части на храста-плодове листа и клони са отровни!Моля ако някой знае нещо по въпроса да сподели.ЩЕ бъда благодарен ако някой може да помогне с пръчки за разсаждане или с информация къде в нашия край се среща-от Петрич съм.
Твоят познат е тотално заблуден. Нищо от растението не е отровно. Сади го смело. В София съм, иначе бих ти дал резници. Сигурно ще съм ти далече.Първоначално публикувано от pepikan
Благодаря на Стефан за отговора.С удоволствие ще се възползвам от предложението му за резници.Доколкото знам резниците се берат януари и се разсаждат април.А иначе не сме прекалено далече и куриерите вършат чудесна работа.Юни бях до Пловдив за 2 Еводии."ЛУД УМОРА НЕМА САМО СЕ ПОТИ" :D
Бял маргарит е.
Моля ако някой знае да обясни как точно се разсажда с резници.От коя част на растението се режат пръчките-правите стебла които излизат от земята или от разклонените части?Колко да са дълги и в почва или в пясък се заравят.
Погледни тук http://forum.hobbykafe.com/viewtopic.php?f=6&t=512Първоначално публикувано от pepikan
Пишат за хибискус, но общо взето е еднакво за всяко размножаване с резници.
Здравеите изграждам нов пчелин. Искам да си засадя бял маргарит и моля за съдеиствие не мога да си намеря питам навсякъде в Бургас но за сега без резултат. Предварително благодаря
Аз ще ти помогна, не знаех че търсиш.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))