Моето име е Николай Павлов,ако е възможно да ми го смените.
Моето име е Николай Павлов,ако е възможно да ми го смените.
Нека и моя ник бъде променен на Максим Тодоров.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Аз съм Даниел Йорданов
Атанас Воденичаров,може и само фамилното но да е на кирилица.Благодаря.
Интересна инициатива.
Анонимността никога не ми е била присърце. Но "ника" за мен никога не е бил параван, зад който да се крия. Използвам това форумно име от много време и на много места - Името ми го има на всякъде. Този ник е моя on line идентичност и не мисля да го променям. Питайте чичко гугъл. Пчели, риболов, лов, снимки, направи сам и каквото се сетите още...
Според мен, е по-добре да има поле под аватара, където който иска да си постави името (както местоположението) - има тази опция в други форуми.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Владимир Владимиров - Влад
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Валентин Христов - Вал
Николай Иванов-niko_8_1
Аз съм наред ilmaz_82 - Илмаз Османов!
Не виждам какво ще променят две имена от това дали си с някакъв ник. По-важното е какво казваш и дори зад ник пак можеш да държиш на думата си и да отговаряш за нея. През живота си само веднъж съм прескачал дадена дума и винаги ще съжалявам. Дали е име или избран псевдоним в крайна сметка зад него стои човек.
Но както и да е и аз ще изляза на "светло" :-)
Светозар Каменов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))