Колеги има ли някаква по достоверна информация относно срещата, за тази година !
http://troyanskiglas.com/index.php?o...-cms&Itemid=27
Тук мисля, че има нещо объркано !!!
Колеги има ли някаква по достоверна информация относно срещата, за тази година !
http://troyanskiglas.com/index.php?o...-cms&Itemid=27
Тук мисля, че има нещо объркано !!!
Да започнем оттам, че 24 август е сряда, не събота
Срещата ще бъде тази събота 20.08.16.
Има ли вече някаква програма?
А всъщност къде точно на Беклемето се провежда събитието, понеже не съм ходил досега?
Миналата година ходих, въпреки лошото време (мноого дъжд валя) останах доволен.
Къде е точно - не можеш да го объркаш !
Тази година ще го посетя пак.
Покана
към всички пчелари и тези, който обичат българския пчелен мед
Сдружение Пчеларско дружество „Майка”-гр. Троян, Пчеларско дружество ”Лавандула” - гр.Карлово, Община – Троян, Oбщина – Карлово, с медиен партньор вестник „Пчела и кошер”, организират на 20 август 2016г от 10 часа в планинския туристически комплекс „Беклемето”
52 НАЦИОНАЛНА ПЧЕЛАРСКА СРЕЩА „СЕВЕР-ЮГ”
при следната ПРОГРАМА:
1. Откриване на срещата. Приветствия от официалните лица.
2. Лекция: Начини за подхранване на пчелните семейства.
Лектор: Проф. Д-р Иванка Желязкова
3. Дискусионен клуб на общински и национални сдружения на пчеларите производители на мед с участие на председатели на общински дружества и членове.
4. Народни веселия
Всеки изложител е задължен да има сертификат за пчелния мед.
Поканата за участие в срещата е отправена и към производителите на пчеларски инвентар, кошери, восъчни основи, лекарства за пчелите, пчелни майки, пчелни продукти, издатели на специализирана пчеларска литература и други свързани с пчеларството дейности. Цената за участие в базара е 15 лева.
ВАЖНО!
Краен срок за записване на участниците в изложбата-базар е 19 август 2016г
За допълнителна информация - г-н Петър Мутафов 0889778252;
e-mail: pmutafov@abv.bg
Да.
Имаше предлагане на кошери (камиони), центрофуги , храни, лекарства, литература ...
Абе един малък ''Плевен".
Мястото сред природата е разкошно !
Бива си я срещата - малко техника, ама за сметка на това дребно оборудване бол и хора, хора ... Имаше някакви майки за продан, храна почти не. Интересна лекция за храненето на пчелите и поне за мен - интересна презентация на един от щандовете на Димитър Кукушев за съхраняване на резервни майки в малки сандъчета.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))