Здравейте,
Емо не съжалявай, човек се учи докато е жив! Дано да е грешка както пише Юри, обратното е доста грозно.
За мен е най-важно, че между нас вече има още един читав бъдещ пчелар! Успех, Емо не се отказвай!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Емо не съжалявай, човек се учи докато е жив! Дано да е грешка както пише Юри, обратното е доста грозно.
За мен е най-важно, че между нас вече има още един читав бъдещ пчелар! Успех, Емо не се отказвай!
Поздрави, Г. Георгиев
Емо, успех и от мен. Надявам се, да се засечем следващия път в Дианабад.
Колега трябвало е просто judas да гледа какво купува и ако му е за сефте задължително взимаш,някой който разбира!Отваряш дупеш се ако трябва цял ден ама гледаш за какво си даваш парите.Не оправдавам и този Даниел типично по български е прееби другарче ама по голямата вина е в колегата новобранец според мен.
Здравейте! Първо, в деня на обявата Даниел ми ги обеща на 150 лв, а на другия ден вдигна на 170. По това може да се съди що за човек е (макар че спазарих 160). Като отидохме на пчелина, беше вече късничко, той отвори най-силния кошер. После започнах аз да отварям още два-три кошера, а понеже времето напредваше, Даниел започна да запушва прелките с парцали. Понеже отворените кошери бяха добри, започнахме да запушваме и ние с моя човек. Вярно е, че Даниел ме приканваше да отварям кошерите, но ни чакаше 300 км път и аз му се доверих, че всичките са силни.
0899946746 Поздрави, Емо.
Юрка, при нас беше същото запали ни пушалката, каза да отварям, но мисля, че знаеше, че времето ни притиска и умишлено започна от най-силния кошер. Аз също съм доволен от сделката, с изключение на този полупразен кошер. Само за едно не съм съгласен с теб - колкото и да не съм компетентен, по броя на прилетящите пчели щях да определя що-годе състоянието на кошера. Само че вниманието ми беше отклонено (за което съм си виновен).
0899946746 Поздрави, Емо.
За да разбереш само по летежа какъв е кошера трябва да отидеш сутрин и тогава може да направиш правилна преценка вечерта в 20 часа вече всичко за деня е свършило и може да видиш само някоя закъсняла пчела и не не се заяждам само ти помагам защото смяташ ,че знаеш много ,а всъщност не е така.
миналата година и аз купува пчелни семейства наистина много некоректни пчелари има само да те усетят че не разбираш много и си изгорел но научих от тия сделки едно да гледам дали има мостове на рамките ако няма бягай с 220 значи семейството е оправено
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))