Както предполагам си забелязал това му е първия пост и за това малко плахо е съобщил. Да се надяваме, че ще се престраши и ще бъде по-уверен в писането, пък той и отстрела отмина...до следващия път.
Аз го продавам на 6 лв. Буркан Омния. Не го деля на видове, тъй като смятам това за почти невъзможно. Все пак съобщавам на купувача времето, когато е ваден и съответната медоносна растителност, цъфтяща тогава. И сега ще почнат едни писаници.......
Това не го прави само той, че му е за първи път. Правят го почти всички и дори това ми е втора забележка по въпроса. Би трябвало както казах и по - горе, като се пише цената, да се пише и вида мед, та който влезе във форума и го чете да знае за какво става дума - разбиращ или не разбиращ от мед. Все пак имаме и гости които се интересуват от нашите мисли, дейности, хобита, видове мед, клей, основи, рамки, интелигентност, простотия, знания, умения............и т.н.. Трябва да сме номер 1. Няма да се излагаме пред чужденците я.
Извинявам се, че съм от тези който ще пишат. Няма да ви коментирам цената, така сте решили така го продавате, но защо буркан омния който взима 1 кг и 200 гр мед. Така цената ви даже не е 6 лв а е 5 лв и 50 ст ако взимате и бурканите пада още. Ако бях на ваше място поне буркана щях да сменя на 720 мл поне ....
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Омния 8 не може да побере 1 200гр мед.
Взима особено ако го напълниш до ръба на капачката, както 720 мл взима 940-960 грама но да не спамим темата ... Даже може модераторите да ми изтрият коментара
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Със стъклото може. Ако се набият 3-4 капачки, ще станат и 2 кила.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))