То че има,има, но колко ла..а после им из...ха в градинката. То затова как да пуснеш някой, като знаеш, че само лошо ти мисли.
То че има,има, но колко ла..а после им из...ха в градинката. То затова как да пуснеш някой, като знаеш, че само лошо ти мисли.
За вас не знам, аз често срещам хора, за които най-важно е да бъдат "най-добрите пчелари" на нашата улица или най-добрите в селото. Помощ и подкрепа срещам от непознати хора, които сякаш не са в някакво конкурентно състезание... Простете, ако споделям негативен опит
То ако всички българи бяха само да откраднат било то неща от материален или нематериален аспект (като знания например) то едва ли този форум би съществувал и няколко дни.
Е разбира се има всякакви хора но защо трябва да се дават за пример само мамутите. Нормални хора няма ли сред българите или са по малко.
В този форум има прекрасни хора и големи пчелари, аз неведнъж съм се обръщал за помощ и съвет. Това ми дава надежда, че не сме нация от .... все пак...
Я, за пчеларите, при което ходих, пуснали филмче: https://www.youtube.com/watch?v=MhQv42C94ew
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Можеш ли, след като си ходил там, да ми дадеш малко повече инфо за системата на кошерите в камионите? Така като гледам рамката е ДБ, ама подредбата е подобна на лежак в напречна последователност в чекмедже, вероятно 15-18 рамки, отгоре е следващия ред кошери, магазини няма... Ако правилно съм го видял на филмечето се чудя не им ли е тегово да центрофугират плодникови рамки и как държат майката да не снася дето и падне в това чекмедже? Мерак ми е да си ги возя мойте пчелици, та събирам ъкъл докато си мечтая...
Този пост е редактиран от Mladenoff; 18.01.2021 в 23:50.
Да развиваш кошер не е занаят, а стратегия!
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И аз съм ги виждал, беше някъде между Калафат и Крайова.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))