Време е за коледното огнище..
Време е за коледното огнище..
Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледните празници на всички пчелари и четящите този форум !!!
Наистина весело посрещаме Бъдни вечер - със сливова 56 градуса и с една камара постни ястия - дробчета с масло, яхния с кюфтета, салата от луканка и кайзер, и много много готини теми от форума ......., като например удължаване на живота след като преядеш и препиеш, удавен в цигарен дим .....
Единственото лошо нещо в цялата вечер е мърморенето на жената, но при нея това е професионално заболяване, на което отдавна сме му свикнали .....
Матеев, дозата ти е малка! На мен жената ми звучи като славей в ухото!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И тъй като в този форум нещата се наричат с истинските им имена.. Да оставим настрана комунистическите простотии. И да назовем темата Честито Рождество Христово. Защото това е празник на рождение и надежда, а не на колене на прасенца!
Аз тази Библия така и не я разбрах, както и не разбрах и уроците по Литература или по Комунизъм, история на БКП, Марксизъм-Ленинизъм и всякакви други подобни. Просто в тях няма достатъчно математика или формули, така че човек няма какво да научи и какво да запомни.
Колкото до Исус Христос - ако наистина е съществувал, то тогава най-вероятно той е бил капитан на извънземен космически кораб. Само дето от Библията не става ясно на коя извънземна раса е представител (става въпрос за тези раси, които от незапомнени времена щъкат около нас и се месят в нашето развитие).
Понеже ти на много неща ме научи, сега и аз да ти отвърна със същото. Библията учи на две неща. Само две- да обичаш ближния си както себе си, и да възлюбиш единствено Господ, нашия Бог.
Относно Исуса, той е част от светата троица. А именно Бог Син, Бог Отец, Бог Дух. За атеистите ще дам любимия пример на евангелистите. Вие и тока не виждате, но знаете че го има! Как? Усещате го когато ви удари, нали! П.С. Дано не ме мислите за побъркан. Математиката е вездесъща, дори в Библията.
Честита бъдни вечер .Наздраве !
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))