Е това ако не е безмислена тема, здраве му кажете.
Това имах впредвид в началото.
Е това ако не е безмислена тема, здраве му кажете.
Това имах впредвид в началото.
Ама, аде!
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Не НЕЕ безсмислена, освен ако форума нее за да си пишете само разни постижения и хвалби.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Форума скъпи колеги е точно да споделяме и да си помагаме, обаче маи за някои нее така.
Получил съм ценни съвети от колеги, които няма да забравя, и ще запомня имената им, но имам чувството че аудиторията е предубедена и нямат намерения нукуму да помагат.
-----------------------------------------------------
Моля модераторите да изтрият темата.
И все пак ви благодаря!
Защо да я изтриваме,не бива?Всеки има право на мнение,както и да го споделя.
Еми нали е безсмислена? Ако е така по добре да я няма.Първоначално публикувано от buci59
Не, че нещо ама за какъв са му тия кошери май месец да опрашват череши? Аз доколкото съм чувал и са ми разказвали хора дето пък те са чули от някъде тогава почват да зреят тия плодчета...Първоначално публикувано от mladen99
Първоначално публикувано от mladen99Първоначално публикувано от Зарко
Ами да наистина така съм написал, а и ти си страшно прав.
Въпроса е че ако чака за отводки или някои му направи сега няма да му вършат никаква работа, трябват му развито семеиство. и си ги намери човека де.
Примера, който даваш не е меродавен. Човека взема кошерите специално за опрашването, с което очаква значително увеличаване на добивите. При цените на черешите тия 1000 лв. са добра инвестиция. Отделно ще изкара и някакъв мед. Тук не става въпрос за развитие на пчеларство. Според мен можеше да плати на някой, който се занимава с подвижно пчеларство да му ги опраши ама си е негова работа де.Първоначално публикувано от mladen99
Както и да е, всеки си шета на акъла и който има кошери си казва цената. Другия се съгласява или не.
Да бе Зарко, ама ся че тия пчели с опрашването ще му изкарат много повече не означава да му искам по 500лв на семеиство, нали?
Затова исках да се допитам и пуснах темата.
Йорданов и Младене, аз нямам кошери за продав и се съмнявам някога да имам, защото не бих се разделил с никои от кошерите си, но въпреки, че съм на 28г. ако утре умра вие за колко мислите, че ще ги продаде жената като никой от семейството ми неможе да ги гледа, не повече за 100-120лв. и аз съм и го казвал, че ако се случи нещо с мен на другия ден да ги продава, по добре да вземе някой лев за тях отколкото да се мъчи да ги гледа докато ги неизмори и нищо да не вземе.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))