Днес четох , че евентуално ще падне цената на захарта тъй като уж тая година реколтата била добра ,пръво намалянето на цената щяло да се усети в Америка , а по късно и в Европа.
Днес четох , че евентуално ще падне цената на захарта тъй като уж тая година реколтата била добра ,пръво намалянето на цената щяло да се усети в Америка , а по късно и в Европа.
Майката му е някои склад да набараме до 1.70.лв- кг,тази захар за по 1.70лв на дали е добра от литали,били метро и тем подобни промоциики
Ще караме без захар
в Гърция цената на захарта в супермаркета е 0,70 евро, в Германия 0,65 евро в БГ 1-1,2 евро. Ние ли сме най-богатите в ЕС? Или правителството подкрепя картелите.
Не зная приятелю дали правителството ги подкрепя.Сигурно е че го допуска. В България бизнес няма, всичко е ДАЛАВЕРА.Първоначално публикувано от donboneti
Силата присъства там, където работи мисълта.
колеги аз разбрах,че в румъния захарта била по евтина,някои бил ходил пчелар и си купил от там,така чух аз,ако някой знае нещо повече да пише,че аз имам пътувания до там така че мога да взема и за някои друг малко захар даже и малко повече зависи как се уредят нещата.
Според мен за да "ни" излезе наи-евтино захарта,трябва да я търсим в големи количества,тоест борсите от които зареждат заведенията,супермаркетит и тн.
За Лидъла...живея с/у него и ви казвам,че захарта там (по мои наблюдения)не е захар.Днес ходих да разпитвам в една от борсите в София и ми казаха,че при големи количества кг захар излиза около левче.
Пример:10 колеги по 50кг да си вземем ни изиза 1.10лв.
На тази цена може, но 10 колеги по 5000 кг. и директно от танкера, а не от борсата!Първоначално публикувано от mirro_22
Според мен от танкера за 50 100 тона барем и внимание няма ви обърнат.
Ми колега аз вече се обадих тук там...на приятелски семеиства,роднини,познати, оито знам че пазаруват на едро и 2 колеги и си определихме дата на която да идем да вземем захарта на 1,10лв и то не танкера.
ПП:Незнам за други колеги,на аз съм си сметнал,че при цена над 3 лв за кг захар,въобще не си заслужава да подхранвам с нея.По практично и горе-долу на едан цена ми излиза да захранвам с готови питки(които са с вс.витамини) и да си правя сиропа или направо да разпечатвам пити от стоковата продукция.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))