:D познато,и при мен е нещо като:Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
1г.-15
2г.-0
3г.-0
4г.-0
5г.25
6г.-0
7г.-0
8г.-5
9г.-0
10г.-5
...
п.п.две поредни с повече от 10 никога не е било!!!
:D познато,и при мен е нещо като:Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
1г.-15
2г.-0
3г.-0
4г.-0
5г.25
6г.-0
7г.-0
8г.-5
9г.-0
10г.-5
...
п.п.две поредни с повече от 10 никога не е било!!!
При мен акацията се белна,но за съжаление има и рапица и детелина даже и липата напира.
Дам , рапицата си е направо за съжаление, много главоболия , минимални добиви.Първоначално публикувано от Aleksey
Да, затова казват, че акацията е нуесигурна паша. Спасението е силни семейства, които за 2 -3 хубави слънчеви дни, да напълнят магазините. Само съм чел за това, нямам опит.
Каква е тая раноцъфтяща липа ,Алексо??? При мене акацията ще цъфне след не по-малко от седмица....а липата едва към средата на юни....Първоначално публикувано от Aleksey
При мен приятелю миналата година точно така се получи.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Силата присъства там, където работи мисълта.
Горски,наборе мен ме пази Стара планина от студове а теб Дунава.А липата съм я снимал преди две семици(има я някъде из форума) и ти би трябвало да я различиш(да си призная аз немога).Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
Дребнолистната липа е предимно по рано цъфтяща и може би за нея става дума.Първоначално публикувано от Aleksey
http://www.farmer.bg/news_view.php?id=14911 Тук може да намерите каквото ви интересува за липите.
Ще има акация тази година !
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
При мен силните семейства вече напълниха и втория магазин,а ЛР по корпус и магазин! От 2001 не съм я хващал така! Успех на всички!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))