Личноот трифон банев знам, че й е правил кошери за нейни клиенти, за които не може да изпълни. А като го знам какъв некадърник е ми е ясно и нейните какви ще са.Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Личноот трифон банев знам, че й е правил кошери за нейни клиенти, за които не може да изпълни. А като го знам какъв некадърник е ми е ясно и нейните какви ще са.Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Точно за това имах предвид. И понеже едва ли някой е чул нещо положително за тази фирма, е възможно да са подобрили качеството и да се представят нови лица, като производители. Или става въпрос за съвсем различни хора.Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Я споделете някой дали има мнение за този производител
http://www.kosheri.hit.bg/index.htm
Мислех да поръчвам кошери от Костинброт на този номер 0876748375 не знам как се казва фирмата но каза че били фабрика,дали става въпрос за същите за които коментирате по горе sadsmile;
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Ами то си пише - с.Айдемир, обл.Силистра.Първоначално публикувано от ludiqmaks
Разстоянието м/у Айдемир и Костинброд е 400-500 км.
ЦЕНТЪР - ЮЖЕН
E-mail за поръчки: zaiavki@pchelar.com
E-mail за информация: info@pchelar.com
Магазин
гр. Стара Загора,
кв. Казански, бл. 27
тел.:
042 670211
моб.тел.:
0888 945455;
0897 960935
0898 755997
Склад на едро
гр. Стара Загора,
кв.Кольо Ганчев,
ул.Райна Кандева 66 А
Сградата на кооперация "ПЧЕЛА"
моб.тел.:
0888 945455;
0897 960935
Препоръчвам ви кошерите на Пчеларски
Център -Южен- гр.Стара Загора според мен кошерите които произвеждат са на ниво
Г-н АЛЕКСАНДРОВ за кошерте ви гарантирам че са на ниво, защтото съм купил от тях ЛР и Дадан БЛАТ така че не искам да подвеждам никой ,все пак ви разбирам , възможно е да сте попаднали на нещо което е неприемливо за вас
Имали някой който е в околноста на Костинброд да сподели колко фирми произвеждат кошери,защото съм много объркан
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
В Костинброд са двама производителите на кошери единия е Сашо а другия Юлия.
В момента Сашо ми прави една мостра на 24-рамков лежак видях му работилницата и готови кошери и с две думи ОЧАРОВАН СЪМ.
Много скромен и народен човек старае се да изпипва детайлите и е отворен за всякакви подобрения по кошерите.
За обикновен ДБ-12 с магазин(без боя) 70 лв. а в магазина на Ботев същата конфигурация е 130лв.
Бях се зарекъл да ви го похваля след като ми направи кошерите но темата така се завъртя.
Телефона му е 0889887140 но като е в работилницата губи обхват.
колега, на Трифон Банев не вярвай за абслоютно нищо. Никога по никакъв начин той е нямал работа с никой от Костинброд или с който и да е от големите производители на кошери в България. Не знам как толкова много хора му вярвате на глупостите които разказва.Първоначално публикувано от Зарко
Аз съм последния човек, който ще му вярва на тоя олигофрен. Сигурно и за това е излъгал, то това му е начин на живот на тоя боклук.Първоначално публикувано от dimitrov76dch
Ако съм обидил някой да ме извини.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))