Нека изчакаме резултатите и техния коментар от Niki 1313. Ако не греша, става дума за нещо като "аромотерапия" и там има много голямо разреждане.
Нека изчакаме резултатите и техния коментар от Niki 1313. Ако не греша, става дума за нещо като "аромотерапия" и там има много голямо разреждане.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Благодаря на всички които ми изпратиха съобщения за тестване на етерични масла. На колегите на които съм отговорил и съм поел ангажимент, тази седмица ще им изпратя маслата.
Петък (01.09.2017) изпратих етеричните масла към всички пчелари, към които съм поел ангажимент за доставка.
Здравейте.
Първи впечатления чрез впръскване 2 пъти:
1.Изключително охотно и бързо го приемат семействата.
2. Аромата остава няколко дни след третирането.
3. Трябва да се стесняват входовете 2-3см. (по принцип аз така процедирам всяка година).
4. Нормално се държат семействата след третирането.
Живи и здрави по нататък ще дам още инфо.
Доволен съм за сега.
Едно е да желаеш.Второ е да можеш.Трето е да го направиш.
Николай ще покаже ли изследвания за нозематоза и след това да покаже че това чудо се е справило .
Това просто е преливане от пусто в празно . Честито на новият милионер .
Я, бизнеса тръгнал. Някакви отзиви или е рано още.
Не зная за този препарат , но и други ,,пчелари,, на 25 ноември чакат резултат .
Учуден съм !
Рецептата я има - http://biopchelar.blogspot.bg/2016/06/blog-post.html
Само, Гаултерията не се намира в дрогерийте.Четох в отзивите че ф-ма Ривана я внася,но не мога да им намеря телефона за да ги питам за цена,и дали изпращат с наложен платеж по- куриерите.Ако някой знае моля за инфо.Предварително му благодаря.Поздрави.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))