Ето за това ставаше въпрос. Да се появят тук изкупващите мед фирми. Да поставят обявите си и периодично да ги обновяват.
Ето за това ставаше въпрос. Да се появят тук изкупващите мед фирми. Да поставят обявите си и периодично да ги обновяват.
Дано да са коректни и реално да са запчнали да изкупуват, а не само да си попълват някаква база данни къде, колко и какъв мед има както ми отговориха на мое запитване преди около месец време....
Мисля че го бях писал някъде във форума, но все пак ще се повторя: Към края на месец август 2016 г. звъня наред на фирмите изкупуващи мед за оферти и от въпросната фирма ми обявиха цена за букет 4,50лв (най високата която получих), любезно ми записаха количеството предлаган мед, телефон за връзка и региона и ми обявиха „че сега само събират информация къде , какво и колко се предлага и когато имат нужда от моя мед ще се свържат с мен“?????
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))