Колега, каде може да се купи такава количка?Първоначално публикувано от Николай Христов-nikberk
Колега, каде може да се купи такава количка?Първоначално публикувано от Николай Христов-nikberk
Колега, каде може да се купи такава количка?
В Германия за около 2500 евро с винтоверт и в Украйна за 180 евро-ръчен.Има и в Чехия и в Словения и на др.места ,но всичко опира до средствата.
Говорих с Виталий, той те праща поздрави. Към края на февруари направих поръчка на него за 3 колички, може би ако има още някой ще допълня поръчка. На тебе мерси за помощ и почерпката от менПървоначално публикувано от Николай Христов-nikberk
Аз бих се включил в такава поръчка. Ако искаш пиши тук или на ЛС на каква цена идва.Първоначално публикувано от Bee Varna
колега от Варна,как ще стане доставката до България от Украйна и колко ще струва? мога ли да се включа в заявката?
аз също проявявам интерес към тези подемни колички може да ме включишПървоначално публикувано от Bee Varna
нека се чуем тел. 0885060039 диан палов
и аз ще се включа 0886320322
дай някакви координати , тел. за връзкаПървоначално публикувано от rosty_sz
Бързо си забелязал какво съм написал :D преди да го изтрия.Като помислих реших, че до есента едва ли ще ми остане време да правя колички пък и е по-добре да направя промените, които съм решил по моята и тогава ако някой иска да му направя същата. Иначе е възможно да стане така, че да има недоволни и т.н. Не е проблем да кача някое клипче, какво съм направил и да помагам ако някой иска да прави с размери или съвети. Изработката е доста трудоемка с голямо разнообразие от детайли използват се и доста видове профили и е трудно да се печели от това нещо и ако изработя още бройки по скоро ще е от желание да помогна от колкото за пари. Естествено няма да го направя безплатно.
и въпреки всичко качи наистина някоя снимка или клипПървоначално публикувано от rosty_sz
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))