Днес получих с куриер електронож на "Лега". Работи ли някой с такъв нож, какви са му впечатленията и има ли някакви тънкости при работата с него???
Днес получих с куриер електронож на "Лега". Работи ли някой с такъв нож, какви са му впечатленията и има ли някакви тънкости при работата с него???
Каква е цената му?
360 BGLПървоначално публикувано от Б.Медаров
Егати ножа- егати цената. Той златен бе колега?Първоначално публикувано от vanHanegem
Не е златен, но е 360 лв. Важното е да върши работа!Първоначално публикувано от ahilis
колега ножа работи ли на 12 волта, 4е с тея аварии последните години се стои често без ток. като го пробваш кажи как е.
Колеги моля споделете мнение: Разпечатване с парен нож.
Ножът работи само на 220 V. Но аз имам и бензинов генератор "Honda"!Първоначално публикувано от Танаси
В пчеларски магазин в Мотана гледах електрически нож произведен от българска фирма за скромната сума от 36 лв.Беше доста лек и компактен, но малко "дървен". Не съм сигурен дали работи на 12V.
Здравейте, ако може да запитам , на ножът тея хорица дават ли някаква гаранция или?Първоначално публикувано от vanHanegem
Понеже това си е сериозна сума.
Поздрави.
Гаранцията е 2 години! Прилична гаранция!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))