Само бой ли...Какво ще им се случи просто не могат да си представят.
Само бой ли...Какво ще им се случи просто не могат да си представят.
И на мен ми откраднаха два кошера,но съм сигурен че са цигани,защото около нова година при 5 градуса пчеларите знаят,че ще съсипят пчелите.
И както пише колегата gorgi,ако ги разбера кои са ще има не само бой но и.....
Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн
Преди 5-6 години се наложи в началото на февруари да преместим няколко кошера на 20км.с лек автомобил.Нито едно семейство не пострада.Така,че не бъди сигурен в това,че цигани са ги откраднали.Причината довела до преместване на кошерите също е кражба.От 30кошера бяха останали 8 и за да ги спасим се наложи преместването.
При 5 градуса пчеличките си работят вътре в кошера и кълбото е разпуснато.През деня някои дори излизат.Аз почти всеки ден съм там.Като деца са ми.Те сами показват какво им харесва.
Нов съм имам 5 чисто нови кошера,които са оборудвани от-до.Само си чакат да стане време да пусна пчеличките.Обръщам се към тия дето барат.При първото залавяне на крадец,му режа всички пръсти на едната ръка и ще му намажа гъзягата с мед и ще му сложа една клечка напреко да му отвора прелката.
За сега изчаквам разследването.После съм аз.
То може да се проточи с месеци, не знам при положение че знаеш кой те е обрал защо се занимаваш с полицията, те ще те мотат до без край. Преди години едно пишлеме ми разби колата, набързо го установих, вързах го за колата и най демонстративно минах с него през центъра на селото дето живея. След случая полицайте ми казаха (не официално де) че малко му е било на злосторника това унижение, но от тогава нямам проблеми от такова естество въпреки непрестанните набези наоколо.
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))