apis1964,това изпробвано ли е,струва ми се че 6А на изправителя е много малък ток ,особено за пусков ? Не грее ли при продължителна работа ?
apis1964,това изпробвано ли е,струва ми се че 6А на изправителя е много малък ток ,особено за пусков ? Не грее ли при продължителна работа ?
статорната намотка/възбудителна/консумира 3,5Ал.така че е предостатъчен
Всичко по схемата е изпробвано.Първоначално публикувано от apis1964
Схемата е реализирана по идея и с любезното съдействие на колегата milko_enev от Русе на когото благодаря!
eeeeeeeх....на някой хора и отпадъците са им като хората.....аз от мойте отпадъци само стотина рамки извадих
1/3 от твоите"отпадъци"тъкмо ще напълнят моите.
бе моа да се разбереме нещо с тебе....ма требва да намериме и още некой с излишни отпадъчни пчели...а после отпадъчния мед на ракия....де се вика да затвориме кръга
И"отпадъчни"пчели ще се намерят.Всяко корпусче става за капан.Само с некачественния мед ще ми е трудно,но от качествен става превъзходна медовина.В момента съм на такава със пушени свински бузи
"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите." Пише го в "Пипи дългото чорапче".
Наборе, жив и здрав бъди и всички около теб, и продължавай да си "нещотърсач" ! И недей бърза, не можеш да ме стигнеш.
П.п. Ааа, надявам се, корпусчетата в завършен вид да бъдат със запечатани кантове.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))