От леската носеха. Минзухара още не е започнал.
От леската носеха. Минзухара още не е започнал.
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
Христо послушах те и днеска им сложих питки. И даже съм много доволен че един рой от миналата година беше поизчерпал запасите и можеше да загине. По половин килограм им дадах на кошер. След 15 дена пак мисля да дам
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Защо има две теми "Какво е положението" ?
Деспотов, това положение е за Югоизточния регион. Ти премини в другото - за Северозападния! Мен лично ми е интересно да разбера какво е положението в Харманлийска околия, но от НЕГО, а не от новините!Първоначално публикувано от ivandespotov
Е не съм бутнал кошера под терасата буквално.Първоначално публикувано от ivootur
Просто като изляза на терасата и го виждам, на 7-8м от къщата в която живея е, и от 2-я етаж си ги гледам ежедневно.
Има 2-е дравчета и беседка която им пази сянка и не ги напича цял ден, наи вероятно затова и не са излезли.
+3 градуса ,облачно ,без сняг и вятър.Опасността отмина ....надявам се.
Ходих при пчелите на един колега в Българово много здраво бяха нагънали питките.
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Днес в Бургас температарурата беше около 8 градуса и всичките ми 11 семейства се облитаха и бяха радост за окото успех на всички
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))